Peste 60 de locaţii din judeţul Covasna au primit certificarea "COVID Safe Place"

C.P.
Miscellanea / 5 iunie 2020

Peste 60 de locaţii din judeţul Covasna au primit certificarea "COVID Safe Place"

Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna face primul pas spre relansarea şi normalizarea turismului şi anunţă astăzi programul "Visit Covasna Safe Place", prin care acordă hotelierilor din judeţul Covasna certificarea "COVID Safe Place". Până acum, peste 60 de proprietăţi din judeţul Covasna s-au conformat masurilor recomandate de Asociaţia pentru Dezvoltarea Turismului în Judeţul Covasna şi au primit această certificare.

Una dintre industriile cele mai afectate de situaţia cauzată de pandemie este turismul, iar prestatorii de servicii din judeţul Covasna nu au fost feriţi de efectele negative din ultimele 3 luni de restricţii. Măsurile de limitare impuse în timpul stării de urgenţă au avut un impact negativ atât asupra unităţilor de cazare cu capacităţi mai mici din mediul rural, cât şi asupra hotelurilor mari cu oferte de servicii diversificate din mediul urban.

Începând din luna mai, au fost demarate pregătirile unei ample campanii de reluare în siguranţă a turismului în judeţul Covasna. În cadrul acestui program, reprezentanţii "Visit Covasna" vizitează toate unităţile care planifica reluarea activităţii turistice, iar cele care au introdus diverse masuri de protecţie şi siguranţă împotrivă răspândirii epidemiei vor fi certificate şi marcate cu logo-ul "Visit Covasna Safe Place". Aceste masuri sunt adiacente celor propuse de Guvern, iar dobândirea statutului de unitate de cazare "Visit Covasna Safe Place" nu scuteşte respectivii prestatori de servicii de a aplica şi reglementările impuse de lege.

Prin aceste măsuri suplimentare pe care unităţile de cazare din judeţul Covasna sunt sfătuite să le implementeze, se contribuie la desfăşurarea concediilor turiştilor în condiţii optime de siguranţă şi confort, dar şi la păstrarea sănătăţii personalului angajat.

Ce presupune certificatul "Visit Covasna Safe Place"?

Printre măsurile suplimentare de siguranţă care au fost propuse unităţilor de cazare din judeţul Covasna care doresc să obţină certificatul de siguranţă "Visit Covasna Safe Place" se află şi: utilizarea parţială a capacităţii de ocupare, completarea online a formularului de check-in, amplasarea covoraşelor dezinfectante, măsurarea temperaturii corporale la sosire sau la intrarea în spaţiile wellness, amplasarea dezinfectantelor pentru mâini, purtarea de măşti şi mănuşi, dezinfectare frecventă în spaţiile comune, aerisire la intervale scurte de timp, atenţie sporită la dezinfectarea frecventă a spaţiilor comune, oferirea posibilităţii de a servi masa în regim de room-service şi respectarea distanţei sociale de 1,5 metri.

Peste 60 de locaţii au primit deja această certificare şi sunt în prezent atestate ca locaţii sigure unde turiştii care îşi doresc o vacanţă sigură în Romania se pot caza în judeţul Covasna. Numărul de unităţi de cazare din regiune care îşi doresc să implementeze măsuri suplimentare de igiena, siguranţă şi protecţie împotriva COVID-19 este în continuă creştere. Astfel, judeţul Covasna face pasi importanţi pentru a deveni o destinaţie care oferă calitate şi experienţe inedite, în condiţii sigure.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb