Pianista Alexandra Dariescu oferă un minunat cadou de Crăciun publicului din România

T.B.
Cultură / 8 decembrie 2023

Pianista Alexandra Dariescu oferă un minunat cadou de Crăciun publicului din România

Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, pianista Alexandra Dariescu va prezenta pentru prima dată în România spectacolul multimedia THE NUTCRACKER AND I - o fuziune magică a muzicii, dansului, animaţiei şi artei multimedia, se arată într-un comunicat al Artexim, remis redacţiei.

Evenimentul va avea loc marţi, 19 decembrie 2023, ora 18:00, la Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian" şi este coprodus de ARTEXIM, Fundaţia Art Production şi Teatrul Naţional de Operetă şi Musical "Ion Dacian", informează sursa citată. Biletele sunt puse în vânzare pe platforma de ticketing www.ticketstore.ro, transmite sursa.

THE NUTCRACKER AND I este o producţie vizionară a pianistei Alexandra Dariescu, care aduce pe aceeaşi scenă muzica clasică, dansul şi tehnologia, oferind o experienţă unică şi captivantă publicului de toate vârstele, arată datele comunicatului.

O fuziune remarcabilă între binecunoscuta muzică a lui Ceaikovski şi arta concertistică a Alexandrei Dariescu, producţia THE NUTCRACKER AND I a avut premiera la Barbican Milton Court în decembrie 2017 şi a obţinut recunoaşterea internaţională în timpul turneelor susţinute în Europa, Australia, China, Emiratele Arabe şi SUA, relatează sursa menţionată.

Cu peste 75 de reprezentaţii la nivel mondial, în spaţii precum Wiener Konzerthaus, Philharmonie Luxembourg şi Sydney City Recital Hall, povestea multimedia a Spărgătorului de nuci a impresionat peste 70.000 de spectatori, informează Artexim.

Recent, THE NUTCRACKER AND I a apărut şi sub formă de audiobook, narat de Lindsey Russell - celebră prezentatoare a programului de televiziune Blue Peter de la BBC (cea mai longevivă emisiune TV pentru copii din lume) şi câştigătoare a premiului BAFTA, potrivit comunicatului.

THE NUTCRACKER AND I este o adevărată sărbătoare vizuală şi muzicală pentru care Nick Hillel semnează regia, Adam Smith - animaţia, Jenna Lee - coregrafia, cu participarea balerinei Imogen Ash, precizează sursa.

Spectacolul THE NUTCRACKER AND I de Alexandra Dariescu a fost nominalizat la prestigioasele Premii Opus Klassik din Germania în anul 2019, alături de proiecte semnate de mari personalităţi ale muzicii clasice: Daniel Barenboim, Lang Lang, Anne-Sophie Mutter, se mai arată în comunicat.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb