Platforma NaradiX.ro integrează cursuri gratuite în limba engleză pentru elevi

Comunicate de presă / 25 august 2022

Platforma NaradiX.ro integrează cursuri gratuite în limba engleză pentru elevi

Naradix.ro, platforma dezvoltată de organizaţia Narada, care face ca învăţarea să fie interactivă pentru elevii claselor 0-8 şi care susţine efortul de învăţare al copiilor pentru recuperarea decalajelor de materie, aduce o noutate pentru elevii claselor din ciclul 0-8, din toată ţara. Printr-un parteneriat încheiat cu Eucom, Naradix integrează şi oferă cursuri şi lecţii interactive gratuite, precum şi cultivarea abilităţilor viitorului prin conţinut nou în limba engleză.

Elevii sunt aşteptaţi pe platformă în ultimele săptămâni de vacanţă pentru a-şi actualiza şi reîmprospăta cunoştinţele, pregătindu-se astfel pentru începutul unui nou an şcolar. Legat de conţinutul cursurilor, Manescu Veronica, trainer şi evaluator română/engleză la Eucom Business Language, spune că elevii dinciclul primar vor găsi pe platforma Naradix.ro lecţii atractive, variate, cu joculeţe potrivite pentru vârsta lor, astfel încât învăţarea să fie o adevărată plăcere. Pentru elevii de gimnaziu care îşi doresc să se pregătească pentru a obţine certificate Cambridge, aceasta a pregătit exerciţii de antrenament pe diferite niveluri de abilităţi, care să îi ajute să acceadă la facultăţi inclusiv din străinătate, să comunice cât mai fluent sau să îşi echivaleze teste din sistemul educaţional românesc.

În ceea ce priveşte colaborarea Eucom cu platforma creată de Narada, Adelina Panaite, Project Manager NaradiX.ro, declară că: "Atunci când am proiectat NaradiX, cu direcţia de a contribui la formarea copiilor viitorului, limba engleză a apărut ca o necesitate imediată şi o dorinţă venită chiar din partea copiilor deja entuziasmaţi de platformă. În întâmpinarea nevoii noastre au venit prietenii de la Eucom care şi-au asumat crearea cursurilor de limba engleză pe NaradiX. Iniţiativa lor nu a făcut decât să ne bucure pe noi, cei care muncim zilnic pentru asta, şi mai ales să bucure cei peste 24.000 de elevi prezenţi pe NaradiX care găsesc acum în platformă un sprijin şi mai consistent pentru dezvoltarea lor.Într-un secol al descentralizării şi democratizarii accesului la informaţie şi educaţie, Narada a ales să ofere copiilor, prin această platformă, un univers în care învăţarea e fun, interactivă şi centrată pe nevoile lor.Iar acum face asta şi pentru limba engleză."

La rândul său, Delia Dragomir, CEO & Co-Founder Eucom, afirmă că: "Urmăresc de ceva vreme, de la distanţă, activitatea organizaţiei Narada şi am toată admiraţia pentru munca depusă de echipă. Noi, la Eucom, împărtăşim aceleaşi valori - prin munca noastră ne dorim să influenţăm pozitiv viaţa oamenilor. Prin cursurile noastre de limbi străine susţinem o mulţime de persoane să se dezvolte profesional, să se simtă mai siguri pe ei atunci când vorbesc într-o altă limbă decât cea nativă, să prindă încredere în ei şi în ceea ce le rezervă viitorul. Să ţintească cu încredere cât mai sus, atât pe plan profesional cât şi personal şi să aibă încredere să îşi urmeze visurile, chiar dacă uneori acele visuri îi poartă pe meleaguri străine. De aceea ne bucurăm să ne continuăm misiunea de a aduce un plus de valoare în viaţa oamenilor contribuind la munca pe care Narada o face deja de ani de zile. Prin cursurile pe care le punem la dispoziţie gratuit pe platforma NaradiX, oferim acces la educaţie tinerilor care au nevoie de asta. Sperăm ca în acest fel, această contribuţie să fie un pilon de sprijin pentru ei şi să îi ajute să îşi urmeze cele mai îndrăzneţe visuri".

În prezent, Naradix.ro găzduieşte peste 24.000 de copii înscrişi la cursurile de pe platformă. Cele 109 cursuri de limba engleză pentru clasele 0-8 au înregistrat până acum 11.351 de vizualizări. După mai bine de un an de la lansare, statisticile platformei indică 87.539 de cursuri începute, 21.746 terminate, 221.189 lecţii finalizate, 77.399 de teste date, 51.901 de teste trecute. NaradiX.ro, platforma concepută de Narada pentru a preveni abandonul şcolar şi pentru a contribui la dezvoltarea potenţialului de dezvoltare al copiilor este susţinută de partenerul strategic Global Vision, partenerul principal pentru zona destinată premiilor BIC Româniaşi partenerul logistic DPD Romania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb