PNL merge deocamdată singur la alegerile de anul viitor

I.GHE.
Ziarul BURSA #Politică / 10 octombrie 2023

Sursa foto: facebook/Partidul National Liberal

Sursa foto: facebook/Partidul National Liberal

English Version

PNL are capacitatea şi forţa sa meargă singur în alegeri, a afirmat ieri, în faţa colegilor de partid, liderul liberal Nicolae Ciucă, preşedintele Senatului.

Potrivit celor de la News.ro şi ştiripesurse.ro, Nicolae Ciucă a spus: "S-au luat în analiză mai multe sondaje. Avem o perioadă în care ne-am stabilizat între 20-21%. Ultimul sondaj, independent, ne arată că nu stăm rău, tot acolo suntem. PNL e la 21,5% din total alegători. Dar nu îmi place să vorbesc despre asta pentru că e o poză de moment. Trendurile pentru PNL sunt în creştere. S-a discutat despre alianţe, coaliţii. În momentul de faţă suntem la guvernare, principala noastră preocupare. Împreună cu preşedinţii de filiale, cu cei dinconducerea executivă, va trebui să ne stabilim direcţia pentru anul 2024. Am lăsat deschise toate ipotezele pe care putem lucra. În ultimul interviu dat am spus: PNL are capacitatea şi forţa sa meargă singur în alegeri. De ce să ne fie teamă? De trei ani suntem la guvernare! Sunt lucruri pe care le-am făcut bine şi altele mai puţin bine. Dar, fraţilor, să vorbim de ce am făcut bine. 2000 de şantiere deschise prin implicarea PNL. Am închis 2022 cu creştere economică 4,7%. 49 miliarde euro valoare nominală peste estimare. Şi azi trăim din banii pe care am reuşit să îi atragem din 2022! Cea mai mare absorbţie de fonduri europene. Din asta trăim, de ce să ne fie ruşine, de ce să ne fie ruşine sa vorbim cu oamenii? Trebuie partidul mobilizat. Mobilizarea trebuie să plece de la fiecare dintre noi. Trebuie să vedem care ne sunt obiectivele, direcţiile a ce vrem sa facem. Nu neapărat anul viitor, dar după 2024".

Preşedintele PNL a mai afirmat, conform surselor citate, că PNL nu intră într-o alianţă împotriva cuiva, iar singurul construct politic agreat ar fi cel realizat în jurul unui proiect de ţară bine consolidat.

Amintim că în 2024 vor avea loc patru rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare şi prezidenţiale.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. O idee buna.Dar unde sunt liberalii ?Unde e liderul carismatic care sa-i scoata din mocirla in care se zbat? Nu cu generalul atot biruitor prin nisipurile asiatice vor ajunge ce au fost.Asta e clar.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb