Poliţia indiană a arestat un jurnalist pentru spionaj în favoarea Chinei

G.U.
Miscellanea / 19 septembrie 2020

Poliţia indiană a arestat un jurnalist pentru spionaj în favoarea Chinei

Poliţia din New Delhi a anunţat, sâmbătă, că a arestat un jurnalist freelancer local pentru că a transmis Chinei "informaţii sensibile", relatează Reuters, conform Agerpres.

Rajeev Sharma, în vârstă de 61 de ani, a fost arestat în această săptămână şi poliţiştii au confiscat de la domiciliul său documente confidenţiale legate de Departamentul indian al Apărării.

Au fost arestaţi şi o femeie cu cetăţenie chineză şi partenerul ei nepalez, pentru că i-ar fi dat lui Sharma "sume mari de bani" pentru a oferi informaţii serviciilor secrete chineze.

"La interogatoriu, Rajeev Sharma şi-a mărturisit implicarea în procurarea de informaţii secrete / sensibile şi a declarat că a transmis informaţiile chinezilor", a precizat Sanjeev Kumar Yadav, oficial al poliţiei, într-un comunicat.

În perioada ianuarie 2019 - septembrie 2020, Sharma a primit de la chinezi peste 3 milioane de rupii. (40.799 de dolari).

Arestarea jurnalistului vine în contextul unor relaţii tensionate între India şi China la frontiera din zona munţilor Himalaya. Relaţiile s-au înrăutăţit după ciocniri care au avut loc în iunie, în care India spune că i-au murit 20 de soldaţi.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Pentru cine se mai îndoiește de China. Ăștia trebuie puși la colț, cu chinezii nu trebuie sa te comporți cu mănuși. Trump a făcut bine că le-a tras-o puțin. Acum trebuie sa le-o tragă mai mult.

    1. Sa speram ca va reusi sa mai ramana inca patru ani la Casa Alba! De asemenea,sa speram ca se va trezi si Europa! Un embargou economic total din partea SUA si al UE este singurul mod in care poate fi oprit dragonul! Din pacate,Europa nu este suficient de unita! Daca ar fi fost un stat federal,UE ar fi putut sa ingenuncheze economia Rusiei!

      Numai prostii ai in cap.Auzi,sa devina UE un stat federal!Daca sunteti atat de destepti,puneti-i voi singuri la colt pe chinezi.Doar dati din gura degeaba,zici ca bati din palme si ai terminat-o cu rusii si chinezii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb