Poliţiştii au făcut un control pe linia prevenirii şi combaterii muncii nedeclarate a cetăţenilor străini

Mina Irina
Anticorupţie / 2 iunie 2016

Poliţiştii Inspectoratului General pentru Imigrări - Direcţia pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au desfăşurat, astăzi, un control pe linia prevenirii şi combaterii muncii nedeclarate a cetăţenilor străini în Municipiul Bucureşti, potrivit unui comunicat trimis redacţiei.

Astfel, în cadrul acţiunii a fost identificat un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Japonia, care desfăşura activităţi lucrative fără forme legale în bucătăria unui restaurant din sectorul 2, cu specific asiatic.

Acesta a intrat în România în baza acordurilor internaţionale iar la expirarea dreptului de şedere de 90 de zile nu a părăsit ţăra noastră, la momentul depistării fiind cu şedere ilegală de 97 de zile.

Ca urmare a celor constatate, poliţiştii Direcţiei pentru Imigrări a Municipiului Bucureşti au emis pe numele acestuia o decizie de returnare prin care este obligat să părăsească România în cel mult 15 zile şi a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1200 lei. La ieşirea din ţară, pe numele său va fi instituită şi măsura de nepermitere a intrării pentru o perioadă de şase luni.

De asemenea, societatea comercială a fost citată la sediul Direcţiei pentru finalizarea controlului şi luarea măsurilor legale ce se impun în conformitate cu prevederile OG 25/2014 privind încadrarea în muncă şi detaşarea străinilor pe teritoriul României.

Acţiunile desfăşurate de către poliţişti urmăresc asigurarea ordinii şi siguranţei cetăţeanului prin exercitarea unui control permanent asupra respectării legalităţii şederii în România a străinilor şi combaterea migraţiei şi muncii ilegale, conform comunicatului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb