PP-DD vrea să rămână singur!

O.D.
Ziarul BURSA #Politică / 12 martie 2015

PP-DD vrea să rămână singur!

Scena politică a intrat din plin în perioada fuziunilor şi alianţelor realizate în vederea alegerilor de anul viitor. Cu un efectiv de deputaţi şi senatori foarte mult diminuat faţă de momentul începutului actualei legislaturi, Partidul Poporului - Dan Diaconescu pare a fi singura formaţiune care nu-şi doreşte niciun fel de alianţă, în ciuda problemelor pe care le traversează, inclusiv condamnarea definitivă a fondatorului.

Preşedintele PP-DD, Simona Man, a anunţat că refuză orice fel de fuziune sau alianţă : "Partidul Poporului - Dan Diaconescu nu fuzionează cu niciun partid, cu atât mai puţin cu UNPR, aşa cum unii încearcă să inducă în eroare electoratul nostru. Maşinăria de propagandă a unor partide nu trebuie luată în seamă. Totul este o dezinformare, menită a crea degringoladă în rândul aleşilor locali ai PP-DD, membrilor şi simpatizanţilor PP-DD.Partidul Poporului - Dan Diaconescu îşi respectă electoratul care l-a votat în 2012 şi nu se va dezice de Dan Diaconescu. Sacrificiul pe care acesta îl plăteşte cu propria-i libertate, pentru dreptul la exprimare al românilor, ne întăreşte şi mai mult. Vom purta mai departe lupta preşedintelui fondator, Dan Diaconescu, cu cei care folosesc armele politice doar în interesul propriu".

Dincolo de declaraţiile de fidelitate, problemele acestui partid, care la un moment dat avea o pondere consistentă în Parlament, sunt enorme. La sfârşitul anului trecut, toţi deputaţii PP-DD au părăsit partidul, dar o parte dintre ei au decis să rămână în grupul parlamentar. Ulterior liderul grupului PP-DD a decis să înfiinţeze grupul "Democrat şi Popular", cererea fiind aprobată de Comisiile juridice şi de regulament, fapt confirmat şi de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea: "Propunerea liderului grupului PP-DD de schimbare a denumirii în grupul «Democrat şi Popular» respectă prevederile regulamentului". Din acest nou grup fac parte 10 deputaţi, care au plecat sau au fost excluşi din PP-DD, printre care Daniel Fenechiu, Liliana Mincă, Ştefan Burlacu, Tudor Ciuhodaru, Mihai Deaconu, Gabriela Anghel. În plus, aceştia au anunţat că vor pune bazele unei noi formaţiuni politice: Partidul Naţional Democrat. Nici la Senat nu mai există grupul parlamentar al PP-DD.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. ne mai dati aia 10000 ?

    eu toooot astept si toooooot astept............. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb