Premierul Belgiei ia în considerare introducerea vaccinării obligatorii anti-COVID-19

G.B
Internaţional / 28 decembrie 2021

Alexander De Croo

Alexander De Croo

Premierul belgian Alexander De Croo ia în considerare introducerea vaccinării obligatorii împotriva COVID-19, transmite politico.eu, citată de Agerpres.

Socialiştii francofoni, care fac parte din coaliţia guvernamentală condusă de Alexander De Croo, solicitaseră introducerea obligativităţii vaccinării anti-COVID-19 în Belgia, dar şeful executivului federal a calificat o asemenea măsură drept ''lene politică''.

Într-o schimbare evidentă de atitudine, premierul liberal al Belgiei a afirmat că situaţia din secţiile de terapie intensivă îl determină să-şi reconsidere poziţia. ''Impactul unui grup relativ mic asupra sistemului nostru de asistenţă medicală este prea mare. Nu putem permite să se întâmple acest lucru. Keynes, un economist britanic, a spus cândva: 'Când faptele se schimbă, mă răzgândesc'. Argumentele bune mă pot convinge'', a declarat premierul belgian.

''Obiectivul este clar: trebuie să vaccinăm pe toată lumea. În cazul în care calea vaccinării obligatorii poate ajuta, atunci aş dori să o iau în calcul. Cu toate acestea, un guvern nu poate decide de unul singur acest lucru. Această dezbatere trebuie să aibă loc în parlament'', a adăugat el.

Premierul belgian a făcut aceste afirmaţii în contextul în care numărul pacienţilor de COVID-19 internaţi în spitalele din Belgia a scăzut duminică sub 2.000 pentru prima dată de la începutul lunii noiembrie, dar autorităţile spun că se aşteaptă o nouă creştere din cauza răspândirii variantei Omicron a SARS-CoV-2.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. cerseste bani pfizer, asa-i?

    De ce acest cretinoid vrea sa vaccineze pe toata lumea pentru ca o minoritate sa calatoreasca si sa raspandeasca virusul?

    Bai premier de cacao, vrei o solutie? Anuleaza certificatul digital la fiecare intrare intr-un loc de mare risc: avion, restaurant, club, petrecere. Ca sa eviti ca oamenii sa sara dintr-un loc in altul raspandind infectia fara sa se testeze. 

    Si tu Brutus? Ce dracu v-a apucat pe toti apucatilor? Vreti cu tot dinadinsul sa intepati populatia? Ati gasit un mod facil de a produce cash? Si un orb vede ca e cusuta rau de tot cu ata alba. Vaccinatii se imbolnavesc la fel daca nu mai repede decat nevaccinatii. Odata vaccinat esti dependent de alte doze, fara de care imunitatea naturala nu prea nai face fata. Deci LA BOOSTER SI LA MULTI ANI!!!!

    1. au un plan de implementat pentru reducerea populatiei prin vaccinare

      pentru ei un cetatean mort e un cetatean bun  

      ce e asa greu de inteles? 

      Dacă planul de reducere a populației s-ar pune în aplicare, ce soartă ar avea economia Belgiei? Ar putea fi susținută de exemplu de congolezi și turci? Întrebarea asta mi-a pus-o un amic mason de gradul 20 și n-am știut să-i răspund. Cum se înlocuiește populația? Cine crede că țările care vaccinează masiv ar vrea să înlocuiască populația e nebun.

      S-ar pierde imens pe plan economic, mai ales în țările cu foste imperii coloniale mici.

      Francezii n-ar avea problema înlocuirii, statistic vorbind.Totuși, în Bruxelles avem cartiere musulmane inclusiv în centru. Populația musulmană trece de 20% din cea totală și totuși în această ipoteză ar urma să se înlocuiască cu imigranți. E posibil? 

    daca belgienii nu se revolta si nu vin cu cutite lungi la acest De Croo sa ii ia gatul... inseamna ca nu au inteles inca pe ce lume se afla si ca sunt inselati si condusi la genocid si moarte prin vaccinare!

    1. agita-i, agita-i pe toti, pana la urma poate totusi undeva iese ceva

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb