Preşedintele Iohannis atacă Guvernul

A.M.
Politică / 24 august 2018

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că Guvernul minte, el punctând că Executivul putea să facă rectificare bugetară în orice domeniu fără niciun aviz de la CSAT, cu excepţia zonei de securitate naţională, transmite Agerpres.

"Iată o nouă minciună marca PSD şi o nouă minciună a Guvernului incompetent Dăncilă. Nu-mi place să repet aceste lucruri. Guvernul îi minte pe români. Guvernul poată să facă rectificare bugetară cu excepţia zonei de securitate naţională. Citesc la gazetă că nu poate să dea pensii sau salarii, bani la şcoli - este o mare mare minciună. Guvernul poate să facă rectificare pe sănătate, educaţie, pensii, salarii, pe agricultură, aici se prefigurează o catastrofă naţională, însă văd că nu îi preocupă această chestiune", a declarat Klaus Iohannis, astăzi, la Sibiu.

Iohannis a mai declarat că aşteaptă cu foarte mult interes concluziile procurorilor militari cu privire la evenimentele din Piaţa Victoriei.

"Sigur că am primit un raport de la cei care se ocupă în Administraţia Prezidenţială de securitatea naţională, însă concluziile pe partea mai neplăcută trebuie să le prezinte procurorii militari şi aştept cu foarte mult interes. Cred că au fost atâtea evenimente negative în Piaţa Victoriei - faptul că Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii mi se pare incalificabil, inadmisibil din absolut orice punct de vedere, însă nu vreau să mă exprim asupra acestor chestiuni până nu avem nişte concluzii mult, mult mai amănunţite", a spus Iohannis, la Sibiu.

Întrebat de presă dacă a primit informaţii despre o tentativă de asasinat privindu-l pe preşedintele Liviu Dragnea, Klaus Iohannis a răspuns că nu a auzit niciodată despre aşa ceva.

"Nu am auzit niciodată despre aşa ceva. Dar cum s-a vehiculat la televizor, mi s-a părut că omul deja are fricile, obsesiile şi coşmarurile unui dictator. Da, mă refer la Dragnea", a subliniat Iohannis.

Preşedintele Iohannis participă la o şedinţă a Biroului Executiv al PNL, care are loc la un hotel din Sibiu, conform surselor citate.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că la câteva zile după câştigarea alegerilor de către PSD a început să primească ameninţări pline de violenţă, precizând că ulterior a observat indivizi care îl priveau "cu insistenţă" şi "făceau gesturi care semnifică moartea".

"La câteva zile după câştigarea alegerilor am început să primesc ameninţări prin tot felul de mijloace şi, indiferent de la cine veneau, erau pline de violenţă", a afirmat Dragnea la Antena 3.

El a spus că a observat indivizi care îl priveau cu insistenţă, mereu alţii, şi care au devenit "din ce în ce mai ostentativi". "Făceau gesturi care semnifică moartea, îşi treceau mâna prin dreptul gâtului", a afirmat Liviu Dragnea.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Inspectia Judiciara dezvaluie ca in perioada 1 ianuarie 2014 – 30 iulie 2018, DNA a solutionat 1965 de cauze privind un numar total de 3420 de magistrati, reprezentand 2193 judecatori si 1227 procurori.

    1. Chiar crezi asta? Eu cred ca Inspectia Judiciara a masluit cifrele. Nu avea cum sa verifice DNA jumatate din procurorii din Romania si aproape jumatate din judecatori. Stiu ca sunt peste 3000 de dosare pentru alesii locali: primari, viceprimari, consilieri locali, judeteni si presedinti sau vicepresedinti de consilii judetene. Nu cumva Inspectia Judiciara a luat cifrele de la unii si le-a pus la altii ca sa epateze? Sau nu cumva tu minti si manipulezi in conditiile in care DNA are doar 300 de dosare privind magistratii? M-am saturat de manipularile voastee social-democrate! MIncinosilor!

    Inspectia Judiciara dezvaluie ca in perioada 1 ianuarie 2014 – 30 iulie 2018, DNA a solutionat 1965 de cauze privind un numar total de 3420 de magistrati, reprezentand 2193 judecatori si 1227 procurori.

    1. Iar vii cu minciuna asta? Daca ar fi fost asa, ar fi sarit in sus AMR si UNJR si Forumul Judecatorilor. Nu mai minti, ca miroase urat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb