PRIMA ETAPĂ DE SELECŢIE A ADMINISTRATORULUI AR TREBUI SĂ SE ÎNCHEIE ASTĂZI Probleme în ofertele celor care vor să administreze Fondul Proprietatea

(Ş.C.)
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Fondul Proprietatea / 16 aprilie 2009

Prima etapă din procesul de selecţie a unui administrator pentru Fondul Proprietatea ar trebui să se încheie astăzi, însă există şanse foarte mari ca ea să fie suspendată sau prelungită dincolo de termenul-limită, potrivit domnului Nicolae Cinteză, membru în Comisia de Selecţie a managerului de fond.

"Astăzi (n.r. ieri), la ora 17.00, membrii Comisiei se vor întâlni şi vor lua o decizie şi pe baza concluziilor consultanţilor financiar şi juridic ", a declarat, pentru ziarul Bursa, domnul Cinteză, adăugând: "Până în momentul de faţă, ştim că sunt foarte multe probleme cu unele din ofertele primite, fie pentru că lipsesc anumite informaţii, fie pentru că nu sunt prezentate aşa cum am solicitat".

La finalul primei etape a procesului de selecţie, în cursa pentru administrarea activelor Fondului, ar trebui să mai rămână maximum cinci societăţi dintre cele opt care au trimis oferte în acest sens.

Procesul de selecţie a fost reluat la începutul lunii aprilie, după două sus­pendări consecutive de la începutul anului.

Enache Jiru, preşedintele Comisiei de selecţie a administratorului de fond, a precizat, pe 7 aprilie, că selecţia administratorului a fost reluată mai devreme pentru ca membrii Comisiei să aibă timp suficient la dispoziţie până în iulie, când expiră ofertele depuse.

Pentru administrarea activelor FP concurează "AVIVA Global Services", "BlackRock", "Credit Suisse & OTP", "FINAG Holding Gmbh", "Franklin Templeton Investments", "ING Invest Management", "Morgan Stanley" şi "Julius Baer". Selecţia administratorului va avea loc în trei faze.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Cand vrei sa mai tragi de timp spui ca ofertantii nu au inclus toate informatiile de care ei aveau nevoie,

    Dece nu credem asta? 

    Pentruca sunt la mijloc o multime de bani la care domnii din comisie ar trebui sa renunte cand adminbistratorul este ales. 

    Simplu. Nod in papura asta este. 

    Toti sunt niste smecheri ca sa nu zic HOTI.

    Cernat.  

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb