Prime Kapital începe construcţia a 600 de apartamente în cele mai mari oraşe din ţară

A.D.
Comunicate de presă / 16 octombrie

Sursa foto: internet

Sursa foto: internet

Prime Kapital, dezvoltator şi investitor imobiliar de top, recunoscut pentru proiectele sale de mare amploare, cu infrastructură integrată şi spaţii verzi generoase, anunţă începerea lucrărilor de construcţie pentru aproximativ 600 locuinţe noi, parte din două dezvoltări majore şi bine-cunoscute - Avalon Estate şi Silk District, în Bucureşti şi Iaşi, potrivit unui comunicat la redacţie.

Acest pas vine după livrarea a aproximativ 700 de apartamente în Silk District şi a 352 de apartamente şi vile în Avalon Estate, aducând numărul total de apartamente şi spaţii complementare dezvoltate de Prime Kapital în România la 2.500, în acest an.

Potrivit comunicatului, atât Avalon Estate, cât şi Silk District au obţinut recunoaştere în industrie. Avalon Estate a primit premiul "Arhitectură Construită / Arhitectura locuinţei colective", în cadrul Anualei de Arhitectură Bucureşti în 2023, în timp ce componenta de birouri din Faza 1 a complexului Silk District a obţinut recunoaşterea BREEAM Outstanding.

"Avalon Estate şi Silk District reprezintă două exemple clare ale angajamentului nostru de a crea comunităţi sustenabile şi de a oferi o alternativă de locuire de calitate. Proiectele noastre sunt cunoscute pentru spaţiile lor verzi, traficul auto limitat, buna planificare urbană şi pentru angajamentul nostru continuu faţă de îmbunătăţirea şi întreţinerea fiecărei faze finalizate şi a proiectului în ansamblul său. Ceea ce este fantastic este că fiecare fază nouă aduce noi beneficii şi mai multe spaţii comune pentru fazele deja finalizate, continuând astfel să sporească beneficiile şi valoarea ansamblurilor pe termen lung. Toate acestea devin mai uşor de înţeles vizitând proiectele şi trăind această experienţă." a declarat Maggie Kitshoff, Partener, Prime Kapital.

În ultimul an, Prime Kapital a reuşit să livreze aproape 1.000 de apartamente, cu structuri de parcare integrate inovatoare, totalizând 200.000 m² suprafaţă totală construită, precum şi 30.000 m² de suprafaţă totală închiriabilă de birouri şi spaţii comerciale de tip boutique. Strategia de dezvoltare a fost ca ca acestea să devină "cartiere de 15 minute" cu acces auto limitat. Totodată, dezvoltatorul a deschis Argeş Mall în Piteşti , în timp ce Mall Moldova, al doilea mall super regional din România, se află în prezent într-un stadiu avansat de construcţie în Iaşi.

Prime Kapital se implică în managementul proprietăţii post-finalizare şi asigură menţinerea standardelor înalte în beneficiul actualilor şi viitorilor proprietari. Această abordare, deloc simplă, aduce beneficii pe termen lung şi este esenţială pentru creşterea valorii proprietăţii în timp, crearea de comunităţi vibrante şi păstrarea infrastructurii de calitate.

Conform comunicatului, Prime Kapital plănuieşte să înceapă vânzările pentru fazele următoare ale Avalon Estate şi Silk District în primăvara anului viitor. Aproximativ 850 de noi locuinţe vor fi dezvoltate în penultimele faze ale acestor două mari proiecte. Procesul de pre-vânzare al Prime Kapital este conceput pentru a ieşi în evidenţă, oferind opţiunea achitării unuia dintre cele mai mici avansuri obligatorii de pe piaţă. Dezvoltatorul, cunoscut pentru abordările sale inovatoare, a introdus în 2020 o structură de cont fiduciar pentru a securiza avansurile primite de la clienţi, opremieră în România.

"Vom continua, ne vom adapta şi vom inova, ne stabilim standarde înalte, iar o parte din acestea constă în a continua să ne perfecţionăm. Fiecare fază şi tranzacţie finalizată este inevitabil şi un profesor", a afirmat Maggie Kitshoff, Partener, Prime Kapital.

Cu un angajament neclintit faţă de dezvoltarea durabilă, compania este mândră că a convertit toate antecontractele în contracte finale, fără a creşte preţurile, chiar şi în contextul presiunilor inflaţioniste de până acum. În 2022, Prime Kapital a introdus Prime Link, un serviciu intern de intermediere de credite conceput pentru a ajuta cumpărătorii să obţină finanţare favorabilă încă din prima zi, fără costuri suplimentare, se arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. un moment dificil in care investitorii vor gindi inainte de a purcede si asta datotrita recentelor evenimente .

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5675
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3002
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9452
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.9593

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb