Primul anger room din România s-a deschis

V.D.
Miscellanea / 24 aprilie 2018

Primul anger room din România s-a deschis

Break Room, primul anger room din România, s-a deschis la Bucureşti, fiind un loc în care clienţii vin să spargă obiecte într-un mediu controlat pentru sume între 50 şi 150 lei, pentru "a scăpa de stress fără consecinţe şi regrete".

"Break Room este un loc în care poţi să te distrezi sau chiar să scapi de stress, distrugând obiecte care nu mai sunt de folos nimănui, cu bâta de baseball, cu ranga sau cu barosul. Se propun pentru spargere pahare, vaze de flori desuete, bibelouri de porţelan, imprimante, televizoare, telefoane, vase de WC, mobilier de bucătarie, busturi din ghips sau chiar obiecte neaşteptate, dar care se sparg spectaculos. Toate acestea se întâmplă într-un mediu controlat, fără nicio consecinţă, în deplină siguranţă", arată administratorii afacerii, într-un comunicat, remis Redacţiei noastre.

Scopul final este distracţia, relaxarea, mişcarea, precizează ei.

"Înainte să înceapă să spargă obiecte, clienţii trec printr-un scurt instructaj în care se explică regulile de siguranţă. De asemenea, primesc echipament adecvat: ochelari de protecţie, cască, halat de protecţie şi mănuşi. Vârsta minimă este 16 ani, nu se recomandă femeilor însărcinate şi nu sunt acceptate persoane care au consumat băuturi alcoolice", adaugă aceştia.

Break Room Bucureşti propune într-o hală industrială, trei spaţii delimitate, unde clienţii pot sparge mai multe categorii de obiecte: electronice mari şi mici, obiecte bucătarie, baie, sticlă, ceramică sau porţelan.

"Activitatea din Break Room este pur recreaţională, nu are pretenţii terapeutice şi de fapt nicio altă pretenţie în afară de o oferi porţie bună de fun, eliberare şi relaxare. Ne adresăm bucreştenilor care caută o modalitate inedită de a scăpa de stress-ul cotidian, de a încerca ceva nou şi de a se distra alături de prieteni", declară Marius Neagoie, fondator Break Room.

Investiţia iniţială este de 15.000 de euro şi a constat în amenajarea halei şi a spaţiilor de break room, procurarea echipamentelor de siguranţă, branding, promovare şi logistica specifică.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. O ineptie absoluta ! E drept , mimetica .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb