Primul lot de 36 de transportoare blindate Piranha V va fi livrat MApN

A.B
Miscellanea / 26 iunie 2020

Primul lot de 36 de transportoare blindate Piranha V va fi livrat MApN

Primul lot de 36 de transportoare blindate Piranha V va fi livrat către Ministerul Apărării Naţionale (MApN), ultima etapă a testării acestor vehicule militare fiind programată marţi, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat al MApN, Direcţia generală pentru armamente, împreună cu Statul Major al Forţelor Terestre, va desfăşura începând de marţi, la sediul Uzinei Mecanice Bucureşti SA, ultima etapă din cadrul activităţilor de testare - evaluare de acceptanţă a produselor Piranha V aferente programului "Transportor blindat pentru trupe 8x8".

Ulterior, vor fi demarate procedurile pentru instruirea personalului implicat în procesul de operare şi mentenanţă şi recepţia primului lot constând în 36 de transportoare blindate pentru trupe 8x8 - Piranha V.

Totodată, arată MApN, demararea activităţilor de testare - evaluare de acceptanţă a produselor Piranha V presupune continuarea procesului de producţie şi integrare în ţară a subsistemelor esenţiale militare din compunerea transportoarelor.

Prin implementarea acestui program major de înzestrare, Ministerul Apărării Naţionale "continuă orientarea strategică de angajare la nivelul maxim posibil a resurselor industriei de apărare din România", iar derularea activităţilor a fost posibilă, precizează ministerul, prin eforturi susţinute ale specialiştilor Direcţiei generale pentru armamente şi CN Romtehnica SA, în cooperare cu cei ai operatorului economic GDELS Mowag GmbH.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Acum DI Iohanis nu va mai merge cu mana goala la Bruxeles pentru a negocia. Am inteles ca va merge pentru a LUPTA pentru ca Romania sa primeasca mai multi bani in vederea redresarii economiei.

    Uraaa! Sa mai tremure si Putin de frica lui Ciuca. Poate ca daca vrea Ciuca si mergem cu ele pe undeva, la Sevastopol poate. Ca acum avem si noi un om providential, mare strateg,vizionar, luptator viteaz, incercat in lupte la conducerea armatei. Asa cum aveau si germanii prin 30-40 si i-a dus la dezastru.

    Pensionari militari cu izmene rupte in fund si 36 de transportoare blindate pentru trupe 8x8 - Piranha V, Domnule general Ciuca, asa da! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb