PRIMUL MARE EVENIMENT POST-PANDEMIE DIN ISRAEL:  Peste 170.000 de persoane au defilat la Tel Aviv Pride 2022

G.D.
Internaţional / 16 iunie 2022

Peste 170.000 de persoane au defilat la Tel Aviv Pride 2022

Turismul în Israel a revenit complet la normal şi marile evenimente de stradă au readus în prim plan motto-ul oraşului Tel Aviv şi anume acela de "oraşul care nu doarme niciodată", conform unui comunicat remis redacţiei. Zilele trecute, străzile din Tel Aviv au fost pline cu turişti şi localnici care au participat la cea mai mare paradă Pride din Orientul Mijlociu, Tel Aviv Pride 2022. Peste 170.000 de persoane au mărşăluit pe străzile din Tel Aviv şi au sărbătorit alături de turişti si vedete din toata lumea.

10 care alegorice spectaculoase au defilat pe un bulevard principal din Tel Aviv

Potrivit sursei citate, pentru prima dată în istoria Tel Aviv Pride, municipalitatea din Tel Aviv a avut propriul car alegoric promovând expansiunea industriei tech în Israel. Carul a avut dansatori şi interpreţi reprezentând o serie de unicorni şi figuri din copilărie care formau "Cel mai mare loc de joacă din lume".

Programul Tel Aviv Pride 2022 a inclus şi un spectacol surpriză al legendei Eurovision Dana International, dar şi un concert al rapperului australian Iggy Azalea.

Ron Huldai, primarul oraşului Tel Aviv-Yafo : "Nu există niciun eveniment pe care să-l deschid mai fericit decât Tel Aviv Pride şi nu numai pentru că nu este un eveniment sportiv în care oamenii se aşteaptă ca eu să alerg! După câţiva ani provocatori, sunt şi mai fericit şi mai mândru să întâmpin turiştii, în sfârşit, înapoi la Tel Aviv Pride 2022. Comunitatea LGBTQIA+ continuă să se confrunte cu obstacole, dar am avut multe realizări semnificative aici, în Israel. Terapia de conversie a fost complet interzisă, bărbaţii homosexuali pot acum să doneze sânge, iar maternitatea surogat pentru cuplurile de acelaşi sex a fost acum legalizată; 2022 a venit cu un sprijin extraordinar pentru comunitatea LGBTQ+. Tel Aviv- Yafo a fost întotdeauna şi va fi întotdeauna o casă primitoare pentru toţi oamenii, indiferent de orientarea lor sexuala".

5.000 de turişti români au vizitat Israelul în luna mai, 2022

Imediat după ridicarea restricţiilor de călătorie in Israel, turiştii romani si-au si rezerva primele vacante in Israel. In luna mai, 2022, aproximativ 5000 de romani au ajuns in Israel iar autorităţile se aşteaptă la creşteri succesive pana la finalul acestui an, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb