PRIN INTERMEDIUL MAGAZINELOR CĂRTUREŞTI, MOLECULE F CONCEPT STORE ŞI BOCONCEPT ROMÂNIA Nespresso România vine mai aproape de pasionaţii cafelei de cea mai înaltă calitate

Comunicate de presă / 17 noiembrie 2015

Nespresso România pune în vânzare gama de aparate Nespresso şi în cadrul librăriilor Cărtureşti Verona, Cărtureşti Băneasa şi al magazinelor Molecule F Concept Store şi BoConcept România.

Începând cu luna noiembrie, iubitorii de carte, ceai, muzică, dichis, dar şi pasionaţii designului -românesc ori internaţional - sunt invitaţi să păşească în universul unic Nespresso, gama de aparate Nespresso regăsindu-se spre vânzare în librăriile Cărturesti Verona, Cărturesti Băneasa, în Molecule F Concept Store Promenada cât şi în BoConcept România.

Modelele Inissia, Pixie şi Lattissima Touch îmbină designul inteligent, tehnologia de ultimă generaţie şi uşurinţa în utilizare, pentru a crea o cafea excepţională, într-un moment inegalabil de răsfăţ suprem. Aparatele de cafea Nespresso sunt echipate cu un sistem de extracţie inegalabil, în care fiecare element - presiunea apei, temperatura şi durata procesului de extracţie a cafelei - a fost calculat cu cea mai mare precizie, garantând pregătirea unei cafele excepţionale în mai puţin de un minut. Crema densă şi catifelată, de culoarea alunei, este rezultatul extracţiei cafelei la o valoare a presiunii de 19 bari. Toate aparatele Nespresso prezintă o eficienţă energetică superioară celor din clasă A.

"Ne bucurăm că avem ocazia de a le oferi tuturor pasionaţilor de frumos experienţa cafelei perfecte, savurată în tihna propriei case. Prin intermediul acestor curatori ai eleganţei contemporane, regăsită fie într-o muzică bine aleasă, în literatura de înaltă calitate, într-o piesă excepţională de design românesc ori într-un spaţiu decorat armonios, vă invităm, aşadar, la răsfăţ de înaltă calitate, alături de o cafea mereu excepţională, în magazinele partenere." declară Sonia Năstase, Country Manager Nespresso România.

Sortimentele de cafea Nespresso Grands Crus sunt disponibile în Boutique-ul Nespresso din Calea Dorobanţilor nr. 210, în magazinul online www.nespresso.com sau la numărul de telefon 0 800 008 300 (apel gratuit din orice reţea).

Nespresso este un brand de cafea de lux, recunoscut la nivel internaţional pentru calitatea excepţională. Universul Nespresso aduce la un loc aparate de cafea de ultimă generaţie, cafea prăjită şi măcinată, ambalată în capsule şi servicii personalizate prin intermediul Clubului Nespresso.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb