Principalele evenimente înregistrate la graniţele ţării

F.A.
Miscellanea / 23 iulie 2012

Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră informează principalele evenimente înregistrate în ultimele 24 de ore la graniţele ţării, conform unui comunicat remis redacţiei.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Lunga, Moraviţa şi Sânnicolau Mare, judeţul Timiş, au depistat, la frontiera cu Serbia, cinci grupuri de migranţi formate din optsprezece persoane, cetăţeni algerieni, pakistanezi, afgani, libieni şi marocani, cu vârste cuprinse între 18 şi 41 de ani, care au trecut ilegal frontiera pe jos, din Serbia în România.

La graniţa cu Ucraina, poliţiştii de frontieră au depistat la ieşirea din ţară un cetăţean român, în vârstă de 49 ani, dat în urmărire generală pentru săvârşirea de infracţiuni economice, care a încercat să iasă ilegal din România folosind o carte de identitate falsă.

Persoana în cauză este cercetată pentru săvârşirea infracţiunilor de fals privind identitatea şi complicitate la fals material în înscrisuri oficiale de către poliţiştii de frontieră şi predată unui echipe din cadrul Compartimentului Urmăriri al IPJ Satu Mare.

Poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Folteşti, judeţul Galaţi, au întocmit dosar penal pentru contrabandă pe numele unui cetăţean român, care transporta cu autoturismul propriu 8.000 de ţigarete marca MT, de provenienţă R. Moldova. Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de aproximativ 1900 lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

La graniţa cu Republica Ungaria, poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, au depistat, pe sensul de intrare în ţară, un autoturism marca Nissan, condus de un cetăţean turc, care figura în baza de date ca fiind furat din Belgia din anul 2010. Şoferul a declarat că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este furat, el cumpărându-l dintr-o piaţă auto din Germania.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb