PROGRAM EDUCAŢIONAL SIBEX: Cerere deosebită pentru CFD-uri

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 5 februarie 2013

Aflată în plin proces de refacere a imaginii, după scandalul Cristian Sima, Sibex a demarat un program educaţional adresat publicului larg. Primul seminar din acest program a avut loc sâmbătă, 2 februarie, la Hunedoara.

Dr. Mircea Dologa, specialist internaţional în pieţe derivate, stabilit la Paris, a susţinut un seminar în cadrul programului.

Domnia sa a declarat: "Conform aşteptărilor, cererea de educaţie bursieră relevata în cadrul acestui seminar SIBEX a fost mai mult decât onorată de către audienţă, atât din punct de vedere a prezenţei cursanţilor cât şi al calităţii subiectelor tratate şi al întrebărilor evidenţiate. Am remarcat o cerere deosebită pentru tranzacţii de CFD-uri (n.r. contracte pe diferenţa de preţ), diversificări ale metodelor de tranzacţionare bazate pe tehnicile profitabile recente ale analizei tehnice moderne".

La primul seminar din "Academia bursieră" au participat aproximativ 50 de investitori, atât începători, cât şi deja activi în piaţă, în special interesaţi de produsele internaţionale, cu active suport pe indicii Dow Jones sau Dax, petrol sau aur.

Potrivit Sibex, Dr. Mircea Dologa va participa la toate seminariile şi va susţine cursuri restrânse cu cei interesaţi de produsele derivate şi tehnici moderne de tranzacţionare.

"Colaborarea cu SIBEX are la bază dorinţa unanimă de a dezvolta bursa din România, la nivel de cunoştinţe indispensabile fiecărui investitor, pentru a realiza un profit, dar şi prin dezvoltarea celor mai moderne produse financiare, cum ar fi CFD-urile acţiunilor din România", a explicat Dr. Mircea Dologa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb