PROTESTE SUA: Steagul românesc, fluturat de manifestanţi

J.P.
Internaţional / 7 ianuarie 2021

Steagul românesc, fluturat de manifestanţi

SUA a trecut în urmă cu câteva ore prin o serie de momente greu de crezut după ce susţinătorii fostului preşedinte Donald Trump au dat buzna în Congresul american, atacând simbolul democraţiei din SUA. Pe lângă aceste momente, în România s-a viralizat şi o fotografie în care se poate vedea drapelul românesc. Momentul a fost capitalizat de către susţinătorii AUR, relatează Adevărul.ro.

Sute de oameni s-au adunat miercuri, în Washington D.C, pentru a contesta rezultatul alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie, în condiţiile în care Congresul s-a întrunit pentru a-l confirma pe Joe Biden drept noul preşedinte al Statelor Unite.

Printre steagurile fluturate în faţa Capitolului s-a aflat şi un tricolor găurit în centru, simbol al Revoluţiei din 1989. Imaginile cu drapelul Românesc au apărut apoi şi pe Facebook, una dintre acestea fiind publicate şi pe pagina "Călin Georgescu, premierul nostru", susţinută de către partidul AUR.

"Tricolorul românesc este prezent astăzi în Washington D.C la marşul de susţinere a lui #Trump. Patrioţii americani au răspuns chemării de a protesta împotriva furtului electoral orchestrat de democraţi împreună cu China, Rusia, Iran, Germania, Franţa şi alte puteri vrăjmaşe şi s-au strâns precum moţii lui Horea, Cloşca şi Crişan sau Avram Iancu la Ţebea. România este alături de fraţii americani", transmite AUR.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. sa intelegem ca s-a exportat modelul Revolutiei furate ?

    1. Nu cred. Dar in 10 august palatul Victoria cred ca arată la fel fără intervenția jandarmilor.

    Pai americanii au sustinut DEMOCRATIA STRAZII IN ROMANIA . Ce semeni aia aduni. Acum s-a intors democratia in SUA din Roania. Asa se explica drapelul Romanei.

    partea cu steagul Romaniei revolutionare a fost faza mea preferata :)

     

    mie imi pare rau de Trump - omul chiar a castigat pe real , dar a fost inselat la voturile prin posta (au votat toti acolo, si imigranti fara cetatenie, toti frate! si cainele vecinilor si mortii din cimitir or fi votat!) si la voturile cu masinile de vot cu software hackuit.  

    Sistemul electiv din SUA e prea complex pentru a ii intelege eu fineturile. Nu pot opina ce ar fi putut face Trump pe canale legale.  

    Dar trebuie toti sa stie ca pe voturi strict legale Trump chiar a castigat.

    E opinia mea formata dupa studierea mai mult de 6 luni a sondajelor din SUA si a modului cum a evoluat situatia. "The great unwashed" ...votantii simpli chiar nu au fost ascultati.  

    1. E opinia ta deformata de toate prostiile conspirationiste pe care le citesti! Atata timp cat toate institutiile americane au declarat ca alegerile au fost corecte, doar niste dezaxati pot sustine altceva! Sa ajungi sa intri in Congres ca in Mali sau Burundi, cu tot felul de debili mentali gen ala cu coarne, in SUA!!! E noaptea mintii! Da, diliul si toate pitipoancele lui vor disparea din viata politica. Si sa vedem de unde da acum inapoi cele 400 mil usd imprumutati de la DB!! Plus multele procese care vor urma.

      "opinia ta deformata" = te las sa meditezi de unul singur la propria prostie ... o opinie e o opinie. Nu e deformata.

      "Atata timp cat toate institutiile americane au declarat ca alegerile au fost corecte, doar niste dezaxati pot sustine altceva!" 

      Deci institutiile nu mint niciodata. Absolut niciodata. :)  

      Si Dominium (cei ce au numarat voturile electronice) nu au legaturi cu democratii. Si nu s-au acceptat voturi in baza unor documente neacreditate? Si nu s-a votat masiv prin posta? Inclusiv de catre morti?  

      asadar : bai chiar blufezi pe fata?  

      ma iei cu argumente de 2 lei ca daca institutiile au zis, chiar asa e ?

      da-o-n puii mei ca nu suntem copiii de clasa a 4-a !  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb