PROTESTELE DIASPORA: PNL depune plângeri penale la PÎCCJ

R.V.
Politică / 13 august 2018

Ludovic Orban. Sursa foto:Twitter

Ludovic Orban. Sursa foto:Twitter

PNL va depune o plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) pe numele ministrului de Interne, Carmen Dan, al prefectului Capitalei, Speranţa Clişeru, dar şi pe numele altor persoane politice care sunt responsabili de intervenţia în forţă a Jandarmeriei de la protestul din 10 august, a anunţat liderul PNL, Ludovic Orban.

"Vom depune o sesizare la PÎCCJ, o sesizare penală, care îi vizează, în principal, pe Carmen Dan, prefectul Capitalei şi pe alţi actori politici sau guvernamentali despre care vom avea informaţii până la momentul depunerii sesizării că au fost implicaţi în lanţul decizional care a dus la reprimarea totală a manifestaţiilor", a declarat Ludovic Orban.

Orban a mai declarat că începând de astăzi, juriştii PNL le vor acorda asistenţă juridică oamenilor răniţi în timpul manifestaţiei.

"La ora 16.00 se vor întâlni avocaţii PNL şi începând de astăzi vom acorda asistenţă juridică către toţi cetăţenii care au fost vătămaţi, care au suferit leziuni sau a căror integritate fizică a fost pusă în pericol ca urmare a intervenţiei brutale a Jandarmeriei, pentru a-i susţine din punct de vedere juridic, în formularea plângerilor penale sau a eventualelor acţiuni în instanţă", a anunţat acesta.

Preşedintele liberalilor a susţinut că că PNL va face toate demersurile pentru pedepsirea vinovaţilor pentru intervenţia de la protestul din data de 10 august, potrivit Agerpres.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. domnule ludovic de ce nai iesit in piata tia fost frica si tie si lui iohanis de batae cred ca ce o luati pe cocoasa la urmatorul vin si eu si iti dau un sfat retragete tu si iohanis din politica ca nu sinteti buni de nimic romania va fi condusa de un moldovean din moldova romaneasca si se va infratii cu ucraina si va face cea mai mare infrastructura rutiera din europa si va introduce venituri in romania peste anglia china polonia coreea de sud ..,.mn

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb