Proximity are un nou Client Service Director

F.A.
Ziarul BURSA #Companii #Consultanţă / 21 noiembrie 2007

Lucian Chipuc este noul Client Service Director al agentiei Proximity. În vârsta de 36 de ani, Lucian vine la Proximity dupa 10 ani de experienta în publicitate si marketing, atât în tara cât si în strainatate.

Absolvent al Facultatii de Sociologie din cadrul Universitatii Bucuresti, Lucian si-a început cariera la Tempo Advertising, urmând ulterior o dezvoltare profesionala în departamentele de strategie si client service din cadrul agentiilor Scala JWT si TBWA Bucuresti. În 2005, Lucian s-a alaturat echipei Leo Burnett Belgrade, în calitate de Account Director, iar în 2007 revine în tara, pe pozitia de Client Service Director la QB Promotion.

În general, experienta acumulata de-a lungul timpului este însotita de un anumit grad de maturitate care se manifesta prin flexibiltate în abordarea problemelor cu care ne confruntam în viata de zi cu zi. Sper ca toate acestea sa se reflecte si în colaborarea cu noii mei colegi si nu numai", declara Lucian Chipuc.

Venirea lui Lucian înseamna în primul rând un suflu nou în echipa Proximity, care numara în prezent 23 de membri. Lucian are o experienta vasta, atât pe plan local cât si într-o agentie din strainatate si ne bucuram sa-l avem alaturi de noi", spune Gabriela Terchila, Managing Director Proximity.

Despre Proximity

Proximity este prima agentie de direct & relationship marketing din România, care le ofera clientilor strategii integrate, exprimate în idei cu grad mare de interactivitate, executate perfect, cu rezultate precise. Totul sub deviza: Behaviour Changing Ideas.

Parte a Grupului BBDO România alaturi de Graffiti BBDO, Pleon Graffiti si Media Direction, Proximity este afiliata la reteaua Proximity Worldwide, unul dintre liderii mondiali în domeniul direct & relationship marketing.

Proximity a primit într-un timp scurt recunoasterea internationala a solutiilor sale creative printr-o serie de distinctii importante: finalista la New York Advertising Festival (2002), Aqua Awards Winner (2002), Premiul 2 la Mobius Awards (2004), Bronz la Epica (2005), finalista la John Caples International Awards (2005), Argint la DMA Echo Awards (2005), Argint la DMA Echo Awards 2007.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb