PSD: ''Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români''

G.U.
Politică / 8 ianuarie 2021

''Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români''

PSD susţine că premierul Florin Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit "cât de tare i-a minţit el pe români" când "a umflat din pix" valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19, potrivit Agerpres.

"Premierul-Datorie Cîţu este supărat că Bruxelles-ul a dezvăluit cât de tare i-a minţit el pe români când a umflat din pix valoarea finanţărilor acordate economiei pentru a depăşi criza COVID-19. În realitate, pe mâna lui Cîţu, România a atins recordul celui mai firav pachet de stimulare dintre ţările UE, de doar 1,4% din PIB - de 5 sau chiar 10 ori mai puţin decât vecinii săi! Degeaba vrea Cîţu să răstălmăcească scrisoarea CE şi să facă din negru alb. Comisia Europeană spune clar că derapajul fiscal-bugetar se instalase în România încă din martie 2020, 'before COVID outbreak' (înainte de criza COVID-19 - traducere pentru absolventul de universitate americană Florin Cîţu). Nu le pasă deloc de ţară", se arată într-un mesaj postat pe Facebook de PSD.

Social-democraţii adaugă că "şeful politic al lui Cîţu" continuă modelul "totul pentru noi, nimic pentru români", "cu a doua serie a Ciolaniadei", notează sursa citată.

"Orban împarte funcţii filialelor PNL, în timp ce viaţa românilor se degradează dramatic. Farmaciile sunt în pericol să rămână fără tratamente esenţiale pentru pacienţi, după ce statul a întârziat şi 150 de zile plata medicamentelor. Fiscul a început prigoana împotriva datornicilor chiar de Revelion, iar acum vrea să impoziteze ajutoarele de stat primite de români în pandemie. Milioane de români s-au trezit cu factura la energie scumpită fiindcă Guvernul PNL n-a vrut să definească prin lege consumatorul vulnerabil. La ordinul supra-premierului Iohannis, care conduce Cabinetul stil 'cîţu-cîţu', ca pe un animal de companie, guvernarea ţeparilor duce ţara direct în prăpastie", afirmă PSD.

Premierul Florin Cîţu a afirmat, astăzi, că, de câteva zile, circulă un fake news despre o scrisoare a Comisiei Europene pentru Ministerul Finanţelor, explicând că documentul este în limba engleză, iar acest lucru este o "barieră" pentru PSD.

"Pentru mine, campania electorală s-a terminat. Dar se pare că nu pentru toată lumea. De câteva zile circulă un fake news despre o scrisoare a CE pentru Ministerul Finanţelor din România. Există o singură explicaţie pentru acest fake news. Scrisoarea este în engleză, iar la PSD este clar o barieră acest lucru", a scris Cîţu, pe Facebook.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. De la sloganul Plavanului de 2 lei,, "Romania lucrului bine facut" s-a ajuns la realitatea crunta de azi, a "Romaniei cetateanului bine futut"... de catre astia! Ghinion!

    1. Hai ca ai nimerit-o de data asta Vlade, doar ca ai uitat ca esti cetatean roman daca scrii p-aci. O iuda mai proasta ca tine nu am vazut !

      Iar ai venit anonimule neanderthalian, sa ti-o freci pe acest site? Probabil din aceasta cauza ai ajuns sa ai creierul cat o margica! Apropo, cand ti-o freci, o faci cu mana stanga, dreapta sau cu ambele maini deodata?

      Daca mai descrii mult actiunile pe care le intreprinzi cind nu dormi, te las in pace. Bine zise Make ca ar trebui sa interzica prostia celor ce scriu aici si nu comentariile.

      Si renunta la numele lui Vlad Tepes ca-l faci de rusine. Mai bine anonim ca mine decit bou cretin ca tine. 

      Boschetar si aurolac amarat, tu esti o adevarata curiozitate a naturii, fiind rezultatul unei partide de sex anal, de la care ti se trage si spiritul tau anal-itic! Cand ma faci bou, cu sigurantza te uiti in oglinda si vezi ce a fatat parashuta aia de ma-ta, care pe langa faptul ca sufera de "boala vacii nebune" mai este si avida in a lua la cioc bastoane!

    Cîțu e complet nepotrivit pentru funcția pe care o ocupă și ne va afunda și mai tare. Dar, uitându-mă la precedenții lui, nici nu prea îl pot acuza prea mult. E la modă să pui oameni depășiți de situație la conducerea guvernului.

    Cîțu are însă probleme grave la caracter și la comunicare (asemeni liderului suprem toată ziua o arde cu peeseedee). Din acest punct de vedere precedenții prim-miniștri sunt cu mult peste el. 

    PSD e cam ipocrit deoarece și el a contribuit din plin la situația actuală, fie prin decizii economico-financiare proaste, fie prin lașitate.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

05 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9711
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4799
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2926
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8959
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4717

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb