PURTĂTORUL DE CUVÂNT AL MAI:  Amenzi în valoare de peste 16 milioane lei, aplicate de poliţişti în ultima săptămână

Andrei Stan
Miscellanea / 19 decembrie 2015

Poliţia Română a constatat, în ultima săptămână, 3.475 de infracţiuni şi a aplicat peste 64.000 de sancţiuni contravenţionale a căror valoare totală depăşeşte 16 milioane de lei, a declarat astăzi purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), Monica Dajbog, potrivit unor surse din presă.

Astfel, poliţiştii au întocmit 50 de dosare pentru evaziune fiscală şi au aplicat 1.323 de sancţiuni contravenţionale pentru comerţ ilicit, valoarea amenzilor fiind de aproape 800.000 de lei, iar în cadrul acţiunilor de verificare a modului de comercializare a materialelor pirotehnice au fost constatate 75 de infracţiuni, fiind confiscate articole pirotehnice în valoare de peste 174.000 de lei.

"Într-o singură acţiune organizată în judeţul Timiş, poliţiştii au oprit de la comercializare 120 de tone de articole pirotehnice, iar alte 5 tone au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. O atenţie deosebită a fost acordată prevenirii tăierilor ilegale sau comercializării de brazi fără documentele cerute de lege. În acest domeniu au fost constatate 112 infracţiuni şi s-au aplicat amenzi de peste 787.000 de lei", a precizat Monica Dajbog.

De la începutul acţiunii naţionale "Sărbători de iarnă în siguranţă", poliţiştii şi jandarmii au intervenit la aproape 52.000 de evenimente, ceea ce reprezintă o medie zilnică de aproape 2.000 de intervenţii. La nivel naţional, nu au fost înregistrate evenimente care să afecteze grav ordinea şi siguranţa publică.

Poliţia Română a desfăşurat, în ultima săptămână, peste 2.700 de acţiuni în comun cu alte instituţii ale statului, dintre care aproximativ 1.800 împreună cu Jandarmeria, în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb