Putin va fi făcut knock-out de proprii generali şi oligarhi

Putin va fi făcut knock-out de proprii generali şi oligarhi

SORIN ROŞCA STĂNESCU
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 26 februarie 2022

SORIN ROŞCA STĂNESCU

Vladimir Putin a căzut în plasa întinsă cu abilitate, dar şi în cunoştinţă de cauză, de strategii de la Pentagon, CIA şi Casa Albă. A muşcat momeala. După ce a fost trădat din interior. Avea cele mai multe opţiuni de a negocia în favoarea Federaţiei Ruse. Atâta timp cât niciun militar nu trecea graniţa. Dar a căzut în capcană.

Acum există toate dovezile necesare. Mişcările lui Vladimir Putin, intenţiile sale, scenariile alternative pe care le preconiza au fost devoalate americanilor de la cel mai înalt nivel. De la vârful complexului militar. Şi vorbim aici evident despre generali. Dar şi despre oligarhi. Oligarhi legaţi ombilical de aceşti generali. După ce va pierde partida ucraineană, regimul Putin va fi decapitat.

În urmă cu o săptămână, avea toate atuurile în mână. Trebuia doar să aibă răbdare. Până când? Până când Joe Biden s-ar fi arătat dispus să negocieze. Cunoscând însă din surse sigure şi de la cel mai înalt nivel scenariile de la Kremlin, Joe Biden a forţat lucrurile. I-a întins momeala lui Putin. Iar acesta a muşcat, atacând cu toate forţele masate la frontieră Ucraina. Şi, spre surprinderea lui, întâmpină o rezistenţă înverşunată. Harta Ucrainei ne înfăţişează o ofensivă împotmolită. Într-un periculos şpagat. Preşedintele Franţei a reacţionat violent, acuzând NATO de autovulnerabilizare. De fapt este afectat de faptul că Franţa, la fel şi Germania, îşi vor pierde relevanţa. În favoarea Statelor Unite.

Astăzi, Vladimir Putin nu mai are nicio capacitate de a negocia. Decât cel mult o retragere militară şi un calendar al despăgubirilor către statul ucrainean. Dar este prea târziu. Complexul militar nu iartă atunci când comandantul suprem atrage armata într-o capcană, soldată cu o înfrângere. Generalii care au ţinut în această perioadă legătura cu americanii, precum şi oligarhii din cercul de protejaţi ai lui Putin, care au făcut acelaşi lucru, se mobilizează pentru a-l da la o parte. Şi pentru a salva ceea ce mai e de salvat. Pentru că, atenţie, statele NATO au luat urma banilor. Sume colosale depuse în Occident şi peste Ocean de oligarhi. Acum sunt blocate. Iar mâine pot fi confiscate.

Nereuşind să organizeze cu succes un război fulger, Putin este învins. Şi va fi executat.

Opinia Cititorului ( 32 )

  1. Imi pare rau, SRS este complet pe dinafara. Rau de tot.

    1. Imi pare rau, dar de data asta ii dau dreptate.

      Dictatura lui Putin se apropie de sfarsit.

      Nimeni nu doreste sa fie condus de un schizofren. 

      Ca sa detaliez.

       

      1) Nu este o ofensiva impotmolita. Asta este propaganda de razboi mincinoasa a UK. Rusia nu si-a propus un razboi de distrugere. Pana si dl Cristoiu a remarcat asta. Rusia face o operatiune militara chirurgicala. De ce? Pentru ca Rusia vrea ca poporul ucrainian, cel inca majoritar neutru sa poata sa aiba acces la puterea Ucrainei. Sa nu mai fie captivul unei minoritati din vestul tarii, ultranationaliste. Ori pentru a menaja populatia de la care vrei sprijin post-operatiune militara, nu te duci cu bombele sa razi orase. Iar operatiunea merge de minune. Ucrainienii fug de frica cu senilatele antiaeriene si cu transportoarele de rachete prin orase, prin Kiev, si le ascund printre blocuri, printre civili. Mai calca si masini ale civililor cand scapa senilata de sub control pe asfalt. 

       

      2) Planurile nu au fost devoalate. Daca ar fi fost, ucrainienii ar fi fost in stare sa riposteze mai puternic, nu sa piarda in cateva ore toate capabilitatile militare grele, aeroporturi, avioane. Niciun avion sau elicopter ucrainian nu mai zboara deja din primele ore. Numeste SRS asta un "esec"? Din contra, tarile NATO au cazut serios pe ganduri. Romania are mult mai putine arme grele ca Ucraina. 

      3) Banii oligarhilor. Putin a spus clar in ultimii ani oligarhilor. Banii vostri sunt in siguranta in Rusia, daca platiti taxele. SRS bate campii. Oligarhii care fugeau de Putin cu banii in Vest nu au nicio putere. 

      A il face pe Putin "nebun" este o alta propaganda a prostilor de la Digi, A3.

      Asculta-l macar pe Cristoiu.

      Ceea ce face Putin este sa dezarmeze o tara periculoasa care isi pusese in gand sa se inarmeze nuclear. 

      Senilata nu scapa de sub control niciodata.Ti-o spune un fost tanchist cu 18 luni de armata.De aia de pe vremea razboiului rece.Sper ca ticalosul ala de conductor sa fie condamnat pentru crime de razboi !!!

      Ha, ha, ha!

      Nici Putin nu crede asa minciuna. 

      Bai baieti, voi chiar credeti ca lumea asta e asa de proasta incat sa inghita propaganda voastra stupida? 

      Nu confundati lumea libera cu poporul rus dus de nas cu minciunile si propaganda nebunului.

      Lumea stie exact ce se intampla (spre deosebire de voi care nu mai incapeti in tara voastra, va revarsati la vecini cu tancuri si rachete). 

      Ce chestie! Nu stiam ca Putin insusi citeste si comenteaza pe bursa.ro :))))

      E bun jobul la KGB, asa-i? Plateste bine tov. Putin, nu? Cum te simti sa lucrezi pentru un criminal de razboi?

      Nu spui adevarul.

      Iunie 2018, Daily Mail. Un tanc scapa de sub control si urca pe un VW aflat pe drum. 

       

      Whoops! Bungling tank driver loses control and crushes a pensioner's Volkswagen Polo after swinging around a corner on a road in Belarus 

      Dramatic footage shows two war machines roaring on to the road in the city of Grodno in western Belarus 

      The second appears to take the bend too sharply before swerving across the road and crushing a VW Polo

      Incredibly, a pensioner and his grandson who were in the car managed to escape with just a few scratches  

      NY Times, 20 feb 2022

      "Some in Ukraine, a former nuclear power, now regret disarmament." 

      By William J. Broad 

      Published Feb. 8, 2022 

      up dated Feb. 20, 2022 

      In a speech at the Munich Security Conference on Saturday, President Volodymyr Zelensky of Ukraine criticized Western countries for not living up to promises they made when the Soviet Union fell, when they persuaded Ukraine to give up what was then the world’s third largest arsenal of nuclear weapons. 

      “Ukraine has received security guarantees for abandoning the world’s third nuclear capability,” Mr. Zelensky said. “We don’t have that weapon. We also have no security.” 

       

      Ce a zis Zelensky la conferinta de securitate? 

      President Zelensky Suggests Ukraine May Pursue Nuclear Weapons To Counter Russia, Putin Responds 

      By Ryan Saavedra 

      Feb 23, 2022 DailyWire

      Ukrainian President Volodymyr Zelensky appeared to suggest late last week that his country could pursue nuclear weapons as a way to defend itself fr om Russian aggression as Russian President Vladimir Putin sends forces into separatist regions of Ukraine that he recognized as independent as of this week. 

      Breaking news.

      „Supraviețuirea miraculoasă a unui șofer bătrân călcat peste cap de un tanc, la propriu, azi, pe la Kiev, poate primi, cu siguranță, titlul de filmarea lunii. Potrivit unor informații de la fața locului este vorba de un tanc capturat de militari ruși, transmite DailyMail." 

       

      Daily Mail recunoaste ca senilata Strela10 era ucrainiana. DAaa, da, cea care a calcat masina civila. Dar "surse" zic ca fusese capturata de rusi. Si ei o pilotau nebuneste pe strada.

      Hai sictir. Asta este propaganda mincinoasa. Fapt. Senilata Strela 10 era ucrainiana. Suntem mintiti ca era condusa de rusi care tocmai o capturasera. Fapt. Strela 10 este o arma antiaeriana. Rusii nu aveau ce face cu o arma antiaeriana. Ucrainienii nu mai au aviatie. Daca o capturau, o bubuiau pe loc. Nu o conduceau in oras. 

      Șenilată aia a intrat într-o ambuscada, șoferul fiind ucis a scăpat controlul șenilei stânga. Cât timp l-au înlocuit cei din interior a stat ce vehiculul care la oprit și pe care s-a suit. Peste drum în aceiași ambuscada au oprit un transportor cu mitraliera. Ambii conducători au fost uciși. Rușii nu au ucis nici un ucrainean. Doar au misiunea de dezarmare a acestei țări. Nu a fost război dar au primit ordin în seara asta sa neutralizeze tot.

      nu este pe dinafara.

      Este o analiza corecta , a ce a fost pana acum .  

      Dar , nu stim cum va evolua.  

      Putin , disperat este instabil. 

      Cred insa ca va fi puternic stopat de China .  

      China nu are interesul strangerii unei lumi intregi impotriva unui adversar.

      Nu este un model bun pentru ei si va trebui sa aratae ca ei aduc echilibrul 

    Nu, d-le Stanescu.

    Viitorul e altfel.  

    1. Banchere,hai "devoalaza-ne" si noua viitorul ala.Nu mi-e simpatic de loc autorul,dar de data asta cre'c-are dreptate.Stii cum zice englezul: Follow the money.Nu cred io ca toti bogatanii aia o sa-si piarda averile din cauza unui maniac al puterii.O sa primeasca un glont in cap.Poate chiar de la careva dintre pretorienii lui!

      Mie imi place d-nul Stanescu si il respect - e un om de anvergura in presa romaneasca (si nu numai), nu e nimeni de ieri, de azi, aparut accidental ca sa dispara accidental.

      Da, o sa fie o tentativa de asasinat la adresa lui Putin anul acesta (fapt notat si de alti anticipatori, nu doar de mine) dar nu va reusi... probabil din cauza emotiei sau altceva, cel cu arma in mana va trage efectiv ca o cizma proasta, ca un tragator incepator, nu ca un tragator exersat (care este...). 

      Detalii? Viitor devoalat? Nu are sens.  

      Mai multe info pot deturna curgerea evenimentelor.  

      Cineva ar zice: hei, ce misto, hai sa-l omoram pe Putin! Modificam putin ici -colo in linia evenimentelor proxime si eliminam agresorul si toata lumea e fericita! :)  

      Ei bine, nu e asa.  

      As putea face asta, dar ar fi contraproductiv. 

      In istorie si in modelarea evenimentelor pe un lant situational trebuie sa fii atent ca naiba ce decizi si ce faci pentru ca lucruri masive se pot incurca mai apoi in viitor.  

      In prezent nu consider ca Putin trebuie sa moara.  

      Intrebare retorica: va doriti in locul lui Putin vreun general de armata extrem de agresiv si irational care ar tremura de placere sa fie declansat un conflict direct si fierbinte cu SUA si NATO si sa zboare nuclearele pe tot globul ca la nebuni ? Atata zic.  

      Uneori aia cunoscuti ca "rai" (ex: Putin) sunt foarte bine asa cum sunt ... alternativa la ei ar fi groaznica pentru lume.  

    SRS face acum scenarii SF! Cum oare sa fie Putin distrus si executat, cand pe-ai lui ii are pe toti la picioare(s-a vazut la tv cum se balbaia in fatza lui si cat de teama ii era lui Narîşkin de Putin), iar in relatia cu NATO are cele mai performante rachete hipersonice si cele mai multe foacoase nucleare din Lume! E suficient doar sa le dea drumul catre adversari si imediat va fi liniste mormantala printre acestia?!

    1. Simplu , cuma fost executat Ceausescu...si tradat.

      Nu-i putem compara! Sunt caractere complet diferite! Iar Putin, ca fost sef al FSB, are multa experienta in relatia cu tradatorii! Care de obicei sfarsesc de cancere galopante sau atacuri de cord instantanee, si nu neaparat in Rusia!

    Sa ne spuna ce nasoale mai face dictatorul si cum o sa fie batut - CTP, Mandruta, Radu Tudor, Snecker, Vasi Radulescu, Gabriel Diaconu si ceilalti hăndrălăi care pana acum cantau melodia cu vaccinarea.

    SRS a primit ordin de scriere :)

    Mestere cum poti sa descrii ca se impotmoleste o ofensiva care in 48-36 ore 

    - a anihilat fortele aeriene ucrainiene, nu au oferit si nu mai ofera suport aerian, vezi si cazul bacau 

    - a anihilat fortele navale - aici era simplu 3-4 nave 

    -fortele terestre se predau, sau se ascund in mijlocul civililor pentru a initia atacuri, apoi se plang de victime, o tactica demna de afganistan si isis 

    -au avansat aproape de jumatate de tara 

    Toate astea cu minime victime. E o lectie de razboi ce as fi vrut sa o vad doar in simulari computerizate. In oglinda cu plecarea americanilor din afganistan e o diferenta de la cer la pamant. 

    Singura obtiune de lupta a ucraininilor e razboiul de gherila... si atunci doamne ajuta, sa avem un liban la granita va fi crunt pt dezvoltarea Romaniei. 

    Marea majoritate a ucrainienilor nu au motivatie sa lupte, coruptie e in floare, conducatorii i-au dezamagit decenii la rand. E o minoritate gen "AUR" si la ei care probabil o sa moara luptand dar cam atat. 

    Cei ce nu suporta rusia vor emigra sa vedem daca ne ajung din urma, cu cele cateva milioane de romani ce au parasit Romania. 

    Ucraina a sarit de mult din avion, acum poate doar sa aplice o tactica de damage control si sa nu isi rupa coloana la aterizare, insa NATO si SUA ii cer sa faca acrobatii. Pacat de oameni. 

    SUA are interes sa fie razboi, nicaieri in istoria USA nu au existat momente in care ei nu au fost implicati intr-unul direct sau prin proxy, wtf parte importanta din pib e generat de instrustria de armament... sa ne amintim de 2% PIB pt aparare ? follow the money :) 

    my 2 cents

    1. Se vede din comentariile de aici ca deranjeaza f tare informatiile din articolul lui SRS. E o sansa mare sa fie adevarate informatiile.

      ,,SUA are interes sa fie razboi,nicaieri in istoria USA nu au existat momente in care ei nu au fost implicati intr-unul direct sau prin proxi.....,, Asa este,fie ca iti convine,fie ca nu-ti convine.Americanii se hranesc din nenorocirea altora,altfel ,de unde atata bunastare?Biden jubileaza,zambste(asa ii pasa lui de ucrainieni)fiindca Putin a cazut in cursa.Nu-l credeam pe Putin atat de prost,il stiam ca e sadic dar nu stiam ca este prost.S-a pripit.In plus,merita sa fie detestat,pai,cum,ma Putin,sa apelezi tu la criminalii de ceceni?Ai mai apelat tu la ei cand a trebuit sa-ti elimini opozantii de orice fel(desi ai zis ca nu negociezi cu teroristii),dar acum ii trimiti peste poporul ucrainian?Eu nu-i agreez nici pe ucrainieni,ne-au lucrat destul de-a lungul timpului insa acum poporul este in impas,asta este,trebuie sa-i ajutam fiindca suntem crestini,dar tu esti tradatorul tradatorilor cu cecenii asta,Putinule!

    Momentan Europa ( și tu ) pierde, este ca un deal între Rusia și USA .

    1. Deal înseamnă afacere :)

    Oameni de 2 bani,tradatori,oameni platiti,spioni sunt peste tot.Oamenii rusiei au luat tactica rusilor.Minciuna.Bloc bombardat,case distruse etc.sunt imagini din alte razboaie?

    Ambasada Rusiei la Bucuresti?Buna ziua.Vad ca sunteti ocupati.Cine va mai crede?

    Ocupati cu dezinformarea.

    nea SRS , eu cred ca este un smen intre sua , ue si rusia din care castiga toti . sua , tacere asupra magariilor lui biden si fiisu hunter in ucraina , eventual sa-si vanda gaz in Europa , ue , continuarea mascaradei covid din planul globalistilor de resetare a lumii , iar Rusia , bucati din ucraina . ca dovada ca toti stiau de asta , germania , macron , si altii se opun la masuri adevarate impotriva rusiei . pierd ca intodeauna fraierii , unde noi sintem in pole position .

    ce activi sunt turnatorii in a-si da cu parerea.....petrov, acum deleanu....

    Credeti voi ca Ptin-tin moare de grija noastra ?

    Poate ne dam seama ca razboiul impotriva terorismului a ajuns sa-l dea pe fata pe Marele Urs ce nu revendica nimic pentru. el ci pentru Lenin 

    Nu cred ca Putin este surprins de reactia ucrainenilor. Si eu ma asteptam sa lupte intens, apai Putin, cu informatiile lui. Acum arunca cu carne de tun in ucraineni, sa-i vlaguiasca, iar apoi vin cu armele grelex gen aviata strategica"carpet bombing". Eu am votat ca castiga Ucraina, dar doar pentru ca de la un punctchiar o sa reziste mai mult decat se asteapta Putin. Si atunci da, posibil sa se rascoale lumea, impreuna cu anumiti generali si oligarhi care vor vrea sa profite de sentimentele maselor.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb