Radisson Blu Hotel a modernizat spaţiile de reuniuni şi evenimente

A.D.
Comunicate de presă / 23 octombrie

Radisson Blu Hotel a modernizat spaţiile de reuniuni şi evenimente

Radisson Blu Hotel, Bucharest a finalizat o investiţie de 1,6 milioane de euro în modernizarea spaţiilor de reuniuni şi evenimente, pentru a oferi o experienţă de neegalat în Capitală.

De la tehnologie de ultimă oră până la estetică de lux, fiecare detaliu din toate cele 12 săli de meeting a fost realizat cu meticulozitate, pentru a depăşi aşteptările.

"Suntem extrem de încântaţi să ne întâmpinăm clienţii în cea mai modernă zonă premium de conferinţe din Capitală, care suntem siguri că va face o impresie memorabilă. Angajamentul nostru pentru excelenţă străluceşte în fiecare detaliu al spaţiilor proaspăt renovate. Această investiţie importantă vine să consolideze poziţia noastră de cinci stele şi oferta de servicii remarcabilă, sporindu-ne capacitatea de a atrage noi clienţi şi de a creşte satisfacţia celor recurenţi, pe o piaţă în creştere.", a declarat Diana Zoican, Sales and Marketing Director Radisson Blu Hotel & Park Inn by Radisson Hotel & Residence Bucureşti.

Potrivit comunicatului primit la redacţie, spaţiile de reuniuni şi evenimente recent renovate de la Radisson Blu îmbină forma cu funcţionalitatea, inovaţia cu accente atemporale şi nuanţe locale. Îmbunătăţirile tehnice includ modernizarea sistemului de iluminat (benzi LED dimabile, spoturi cu intensitate şi căldură reglabilă a luminii şi sistem de control inteligent de ultimă generaţie), suprafaţă de proiecţie crescută şi facilităţi pentru conferinţe instalate permanent în fiecare sală de şedinţe, cum ar fi: TV HD de 98 inchi şi ecrane de proiecţie adaptate dimensiunilor fiecărei săli, console audio HD şi Hi-Fi, microfoane şi controller fără fir pentru a găzdui diferite configuraţii, dispozitive de partajare prin click pentru accesul facil al oaspeţilor la tehnologie şi un sistem HVAC îmbunătăţit, reglabil, care permite accesul aerului proaspăt, ecran tactil nou şi termostat cu conectivitate prin Bluetooth.

Radisson Blu Hotel, Bucharest oferă spaţii de întâlnire şi evenimente remarcabile pentru orice ocazie, chiar în centrul oraşului, cu o suprafaţă totală de peste 1800 mp şi o capacitate de aproape 1500 de persoane, formată din 11 săli de conferinţe precum şi o sală de bal spaţioasă. Atlas Ballroom permite 2 compartimentări, are o suprafaţă totală de 540 mp şi o capacitate de până la 650 de persoane (amenajare tip recepţie). Spaţiile pentru evenimente şi conferinţe includ şi Foyer-ul sălii de bal Atlas (242 mp / 200 de persoane), o zonă pentru recepţii (364 mp / 300 de persoane), Foyer-ul Seminar (80 mp / 40 de persoane) şi o terasă spaţioasă (125 mp / 80 persoane). Toate spaţiile beneficiază de lumină naturală.

Spaţiile de conferinţă recent renovate oferă facilităţi de ultimă generaţie, reflectând, în acelaşi timp, angajamentul companiei faţă de sustenabilitate, oferind un sistem de iluminat eficient din punct de vedere energetic şi un design inovator care vizează reducerea semnificativă a amprentei de carbon.

Totodată, estimările arată o reducere anuală a amprentei anuale de carbon din spaţiile de întâlniri şi evenimente de 40 de tone de dioxid de carbon. În prezent, Radisson Blu Hotel, Bucharest respectă certificarea de sustenabilitate recunoscută internaţional Green Key şi se află în procesul de obţinere a certificărilor BREEAM de sustenabilitate a clădirilor, până la sfârşitul anului 2024. În plus, operaţiunile hotelului se desfăşoară acum 100% pe bază de energie regenerabilă, în principal energie solară.

Toate spaţiile, operaţiunile, procesele, echipamentele şi trainingul personalului Radisson Blu Hotel, Bucharest au certficarea Safe Hotels Executive.

Din 2019, Radisson Blu Hotel, Bucharest a trecut printr-un proces amplu de renovare, pentru transformarea elegantă a lobby-ului şi a zonei exterioare a hotelului, pentru modernizarea facilităţilor de cazare şi pentru deschiderea noului NAMI Beach Club and More, în urma unor investiţii de peste 22 de milioane de euro. Anul viitor se vor renova încă 100 de camere.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

25 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9732
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5955
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3022
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9656
Gram de aur (XAU)Gram de aur401.8823

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
ccib.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
fleetconference.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb