Raiffeisen Bank plăteşte chirii cu 20-30% mai mici decât în 2008, uneori chiar la jumătate

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 30 septembrie 2011

Raiffeisen Bank plăteşte chirii cu 20-30% mai mici decât în 2008, uneori chiar la jumătate

Raiffeisen Bank a renegociat chiriile pentru întreaga reţea de unităţi şi plăteşte în prezent, pe medie, cu 20-30% mai puţin decât în 2008, în unele cazuri chiar jumătate din valoarea chiriei de atunci, potrivit vicepreşedintelui băncii, responsabil cu Divizia de Retail, Vladimir Kalinov, citat de Mediafax.

"Fiecare dintre părţi înţelege foarte bine situaţia din economie şi e bine să rămânem într-o relaţie bună. Până acum, foarte puţini dintre parteneri nu au fost de acord să renegocieze", a spus Kalinov, cu ocazia des-chiderii noii sucursale Unirea, relocată de curând. Potrivit vicepreşedintelui, reţeaua băncii este dimensionată în acest moment şi asigură o acoperire optimă a teritoriului ţării.

Strategia de reţea vizează în acest moment un proces permanent de repoziţionare a unităţilor, ţinând cont atât de evoluţiile pieţei imobiliare, cât şi de calitatea amplasamentelor, urmărindu-se zone comerciale şi cu trafic intens.

În prezent, banca are o reţea de 541 de unităţi, care deservesc două milioane de clienţi persoane fizice, IMM-uri şi companii mari, iar extinderea va depinde de evoluţia economiei româneşti.

"Procesul de dezvoltare a reţelei este legat în mod direct de potenţialul de dezvoltare al unei regiuni şi de mersul economiei. Suntem foarte fericiţi cu reţeaua pe care o avem acum", a spus Kalinov.

Întrebat cum ar fi apreciat dimensionarea reţelei, dacă Raiffeisen ar fi preluat CEC Bank în urmă cu cinci ani, Kalinov a explicat că tranzacţia ar fi fost un succes, având în vedere condiţiile de atunci şi că, cel mai probabil, şi reţeaua CEC ar fi fost redimensionată.

Vicepreşedintele băncii a arătat că în ultimul an a crescut cu 10% numărul de clienţi activi (cu mai mult de două produse), depăşind un milion de persoane fizice şi agenţi economici.

Pentru amenajarea noii sucursale din Piaţa Unirii, în fostul spaţiu comercial ocupat până de curând de Intersport, banca a investit 400.000 de euro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb