RALUCA TURCAN: "Am solicitat să fiu amendată"

S.B.
Politică / 31 martie 2021

"Am solicitat să fiu amendată"

Raluca Turcan, ministrul Muncii, afirmă că a solicitat să fie amendată pentru cele "câteva momente" în care nu a purtat mască la acţiune de împădurire de la sfârşitul săptămânii trecute, informează news.ro.

"A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare", susţine Turcan.

"Am solicitat să fiu amendată. Consider că este corect, chiar dacă au fost doar câteva momente şi în tot restul timpului, am respectat regulile. A fost o neatenţie, pentru care îmi pare rău, nicidecum nu a fost o sfidare sau nepăsare", a afirmat Raluca Turcan, miercuri, într-o postare pe Facebook.

Ea a adăugat că îşi asumă criticile, dar a reclamat şi manipulările apărute în acest context.

"Înţeleg criticile şi mi le asum, dar trebuie să explic şi manipulările care au apărut mai ales în mediul on-line: într-un mod tipic lor, cei de la PSD au suprapus imagini de la acţiunea de împădurire cu fotografii mai vechi, cum este fotografia în care apar la masă alături de echipa mea din Sibiu, asta arată şi direcţia vădit manipulatoare a acestei situaţii", a susţinut Raluca Turcan.

Ea a reiterat că este important ca regulile să fie respectate.

"Este important să respectăm toţi regulile, este important să rămânem prudenţi şi să ne protejăm sănătatea noastră şi pe a celor din jurul nostru. Înţeleg că oamenii au obosit cu toţii, dar trebuie să rămânem prudenţi şi să accelerăm vaccinarea. Putem fi mai bine în scurt timp", a conchis Turcan.

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost fotografiată într-o remorcă, fără mască de protecţie, alături de preşedintele CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, şi alte şase persoane, între care un copil. Imaginile au fost surprinse la acţiunea de împădurire care a avut loc sâmbătă, iar unul dintre participanţi este internat în spital cu coronavirus, potrivit news.ro.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Tupeu,nesimtire,sfidare fata de cetateni,noi solicitam demisia

    1. Alte solicitari nu mai aveti"doamna" sa bucurati si romanii.!

      Alte solicitari nu mai aveti"doamna" sa bucurati si romanii.!

      Alte solicitari nu mai aveti"doamna" sa bucurati si romanii.!

    Ipocrizie perversă mai mare ca Himalaia ...

    Amenda aia e pt tine rest la paine, tuta blonda, la ce comisioane si spagi incasezi, din pozitia politica in care te afli! Daca aveai macar o urma de decentza si onoare, ti-ai fi dat in secunda urmatoare, demisia! Dar la politrucul si slugoiul dambovitean, nici nu poate fi vorba de asa ceva! Si mai grav mi se pare faptul, ca PNLeprele tale nu ti-au retras sprijinul politic, iar Cîţu nu te-a demis imediat, ceea ce arata ca intregul vostru Guvern si partid este format doar din impostori si infractori!

    Ce nesimțire. Din banii care ii primeste de la stat returneaza o suma nesemnificativă si ne spune ca se cere amendata . Penibil este puțin spus

    Odata cu aceasta mea culpa a doamnei Turcan in toate mediile ,trebuie sa depasim maniera aceasta perfida de a denatura gestul pozitiv al participarii la o actiune de mare valoare ecologica .E o manipulare media dezbaterea unei scurte secvente de lipsa a mastii! . Lucru care trebuie sa ne ramana tuturor e exemplul pozitiv al unui ministru care lasa totul deoparte ca sa promoveze ideea reimpaduririi ! Pina asta vara se putea circula in aer liber fara masca ,si rata de pozitivare era mult mai mica ! Virusul are sanse mici de propagare in aer liber daca nu e si aglomeratie .Este foarte toxica aceasta campanie de amenzi date publicului pentru aceasta problema ,in timp ce asenatori si deputati intra in Parlament fara celebrul accesoriu ! Veem si noi pe canale media din exterior cum se face atentionarea pt masca in zonele civilizate : se atrage atentia ,omul isi aplica masca si pleaca mai departe ., Numai scandalagii merita identificate si eventual amendati !

    ... urlă ,, conștiința " ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb