RALUCA TURCAN:  "Dragnea să nu se ascundă în spatele unor foşti deţinuţi politici"

V.V.
Politică / 12 aprilie 2019

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Raluca Turcan (Sursa foto: Twitter)

Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan a scris, astăzi, pe Facebook, după ce PSD a trimis doi foşti deţinuţi politici la consultările de la Cotroceni, că este un "spectacol grotesc" şi i-a cerut lui Liviu Dragnea să nu se ascundă în spatele acestor oameni pentru care nu a făcut nimic.

"Nu are niciun drept să se folosească de suferinţa acestor oameni", a scris Turcan, care susţine că liderul PSD, dacă are curaj, ar trebui să se prezinte în faţa judecătorilor şi să se apere bărbăteşte.

"Spectacol grotesc din partea PSD la Cotroceni! Îi solicit lui Liviu Dragnea să nu se mai ascundă în spatele unor foşti deţinuţi politici. Nu a făcut nimic pentru ei. Nu are niciun drept să se folosească de suferinţa acestor oameni. Ei nu au fost deţinuţi pentru că au fost infractori, ci pentru că au luptat pentru libertate şi dreptate într-un regim criminal şi ilegitim", a scris, vineri, Turcan pe Facebook.

Prim-vicepreşedintele liberal susţine că, Liviu Dragnea, dacă are curaj, "ar trebui să se prezinte în faţa judecătorilor şi să se apere bărbăteşte".

"Se tot ascunde ba după fusta Vioricăi Dăncilă, ba după biroul lui Florin Iordache, ba în spatele unor uşi bine închise în care se tot scriu proiecte de OUG-uri pe justiţie", a mai scris Turcan.

PSD a trimis, vineri la consultările de la Cotroceni o delegaţie formată din Eugen Nicolicea - vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, Marin Iancu - fost deţinut politic şi Ioan Muntean fost deţinut politic.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Iohannis sa nu se ascunda in spatele unui procuror tortionar comunist, complice cu torturile detinutilor politici, un procuror care i-a inchis dosarele.

    Iohannis, complice de tortionar. 

    In cazul in care nuil va revoca pe Lazar papa lapte Johaniss este tot un fost tortionar comunist si nu mai merita sa fie reales la al 11-lea congres.

    In cazul in care nuil va revoca pe Lazar papa lapte Johaniss este tot un fost tortionar comunist si nu mai merita sa fie reales la al 11-lea congres.

    Frau Turcan sa nu mai umble cu Turca si sa taca din gura , nu are nici un pic de stima pentru cei care au murit in inchisorile comuniste. PeNeLe este un alt tip de ciuma mai profunda si mai rapace decat PSD , oricum provin tot dintre cei din Securitate, PCR sau militie,

    Mai bine fosti detinuti politici decat ieri cand intr-o delegatie era si o doamna pregatita/instruita la Moscova .

    Trimiteți Curții de la Veneția documentele, Parlamentului European, d-lui Timerman documentele torționarului Lazăr să-l poată susține mai bine..... Și cu Kovesii la fel.(cum îi susținea pe Portocala și Onea)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb