RALUCA TURCAN:  "Somez PSD să voteze în plenul Senatului în favoarea adoptării OUG privind anticipatele"

C.B.
Politică / 18 februarie 2020

Raluca Turcan

Raluca Turcan

Vicepremierul Raluca Turcan, critică votul din Comisia juridică a Senatului privind OUG pentru organizarea alegerilor anticipate şi solicită PSD să voteze în plen în favoarea adoptării acestui act normativ.

"În mod complet iresponsabil şi într-o bătaie de joc totală la adresa diasporei, majoritatea PSD din Comisia Juridică a Senatului a respins OUG privind organizarea alegerilor anticipate! (...) Pesediştii pur şi simplu nu renunţă la obsesia de a pedepsi diaspora pentru înfrângerile usturătoare suferite în alegerile din ultimii ani şi au găsit o nouă modalitate prin care să se răzbune. Somez PSD să renunţe la aceste practici şi să-şi schimbe votul în plenul Senatului! Dacă mai au măcar un dram de responsabilitate şi înţeleg să nu arunce totul în aer, în speranţa că aşa pun beţe-n roate Partidului Naţional Liberal, atunci să voteze în Senat în favoarea adoptării OUG privind alegerile anticipate! Altfel, votul PSD din Comisia Juridica de azi reprezintă un alt motiv pentru a susţine, fără urmă de îndoială, că avem nevoie rapid de un nou Parlament, legitim şi reprezentativ", a scris Turcan, marţi, pe Facebook.

Ea susţine că acest act normativ conţine două prevederi "foarte utile" şi "importante" pentru românii din străinătate, respectiv extinderea intervalului de vot la trei zile şi dublarea numărului de parlamentari pentru diaspora.

Comisia juridică a Senatului a acordat, marţi, un raport de admitere pentru respingerea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind organizarea alegerilor parlamentare înainte de termen.

Comisia a adoptat un amendament propus de UDMR prin care a fost modificat titlul actului normativ din "proiect pentru aprobarea OUG" în "proiect pentru respingerea OUG".

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Asta zici ca e de la militie. Ma rog, amanta vreunui militean.

    1. Si atitudine de marginea santului la oras

      Dupa cum gandesti, amanta de militian a fost mama domeniei tale si asa ai ajuns tu fiu de militian.

    Vad ca pe doamna Turcan o intereseaza doar votul din diaspora.Auzi,someaza!Daca PSD-ul nu se conformeaza,ce face,ii impusca?Ce,nu le ies ploile?S-a dilit lupul de tot

    In democratie, dna Turcan, se voteaza,nu se someaza

    Sunt surprins neplacut de discursul dnei Turcanu .Sa mai rasfoiasca DEX -UL,

    A soma conform definitiei :A cere (cuiva) în chip categoric (și sub amenințare) să suporte anumite consecințe, să îndeplinească ceva. 

    Ce oameni , ce deziluzie.Ai senzatia ca toti sunt sub urmarire si dna POATE SOMA PE ORICINE ! 

    Daca la un discurs scris un vice-prim-ministru are o asemenea atitudine ?! 

    Zilele trecute la Romania 9 il lua pe dl Ionut Cristache de aveai impresia ca e Ecaterina a ii-a , stapian absoluta .Deci nu e o exceptie e o regula .

    De-za-ma-gi-tor ! 

    1. Cetateanul uluit ,ca cetateanul uluit dar cand cetateanul turmentat conduce guvernul si se intreaba cu cine sa voteze....

    D na turcan ne reaminteste ca si pnl are dancilele sale! E adevarat, cu studii la moscova, cu ani de sluga la basescu, dar dancila curata! Daca curtea constitutionala va declara asa cum e normal, ca ordonanta pnl pt alegeri e neconstitutionala, ce ne facem? Dam vina tot pe psd?

    1. Normal nu e nimeni prin parlament. Somatoare in crestere, Raluca a invitat PSD la noul ei dans, turcaneala...dupa asta vedem care mai ramine in picioare !!!

      La rotisor baieti, la rotisor .... 

    Acuma doamna ce vrei sa faci ? Ca eu mai ca as fi vrut sa te votez odata. Da dupa cum vorbesti ma faci sa nu mai vreau. Las-o balta cu somatiile. Fa politica de dreapta, ca zice lumea ca te pricepi si calmeaza-te, nu ameninta pe nimeni. Ca or mai fi sunt si barbati si in psd -ul acesta si o sa li se zbarleasca parul pe cap cand te vad asa agresiva. Asa ca vezi ce faci, ca eu te -as vota odata.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

13 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9737
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4826
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2884
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8899
Gram de aur (XAU)Gram de aur370.5328

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb