Rareş Bogdan: "Politic nu mai există coaliţia"

S.B.
Politică / 3 octombrie

Rareş Bogdan: "Politic nu mai există coaliţia"

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, joi, că din punct de vedere politic coaliţia de guvernare nu mai există, existând doar la nivel guvernamental şi tehnic, informează Agerpres.

"Preşedintele Nicolae Ciucă, eu, Dan Motreanu, George Flutur nu vom mai participa la niciun fel de şedinţă a coaliţiei de guvernare, indiferent de temă. Din partea conducerii PNL a fost desemnat unul dintre cei cinci membrii ai conducerii executive - secretarul general al partidului, domnul Lucian Bode - să coordoneze echipele tehnice pe care PNL le va prezenta pe măsură ce există. Astăzi, la ora 10,00, s-au prezentat, de exemplu, colegii mei din zona de administraţie şi fiscalitate - Bogdan Huţucă, domnul Boloş, domnul Roman pe chestiuni ce ţin de Pactul fiscal. De asemenea, pe alte chestiuni ce ţin de chestiuni administrative, directe, pe diverse domenii PNL nu va lăsa România neguvernată, îşi va trimite cei mai buni specialişti pentru a putea discuta. Politic, în schimb, noi nu mai avem ce să stăm de vorbă cu PSD. (...) Vom guverna România. Din punct de vedere politic, nu mai există coaliţia, există doar la nivel guvernamental şi tehnic", a spus Rareş Bogdan, într-o conferinţă de presă la sediul central al PNL.

El a precizat că va răspunde la telefon social-democraţilor, dar că liderii PNL nu vor purta niciun fel de discuţie politică cu aceştia.

"Eu sunt un om foarte civilizat şi nu am să dau refuz telefoanelor, nu blochez telefoanele nimănui, dar le voi spune tuturor celor din conducere, fie că este domnul Ciolacu, fie că este domnul Grindeanu, fie că este domnul Stănescu sau domnul Tudose, că decizia noastră este de a nu purta niciun fel de discuţie politică cu domniile lor. Deci, nu voi participa nici eu, nici domnul Ciucă, nici colegii mei", a afirmat liderul liberal.

Prim-vicepreşedintele PNL a precizat că până la alegeri nu vor mai exista decizii politice în coaliţie.

"Decizii politice nu vor mai exista până la alegeri de niciun fel, singura chestiune care suntem obligaţi să o facem, pentru că România este într-un plin proces de modernizare, trebuie guvernată, de negocieri la Bruxelles pe PNRR, pe IMM-uri (...) sau restul măsurilor pe care noi le-am asumat, inclusiv ce ţin de RA-APPS spre exemplu, este tot pe blocarea tranşei III. Toate chestiunile acestea, colegii mei - domnul Boloş, doamna Alina Gorghiu, domnul Roman şi restul colegilor din zona executivă, zona de fiscalitate, administrativă, juridică, domnul Veştea pe zona de dezvoltare a României - îşi vor face treaba, vă asigur, cu prisosinţă. Nu trebuie să fie neapărat Nicolae Ciucă, Rareş Bogdan, George Flutur sau Dan Motreanu la aceste întâlniri pentru a exista poziţii. (...) Dacă sunt chestiuni legislative, este aici domnul Fenechiu, este domnul Andronache, vă asigur că vor purta discuţiile necesare ca România să nu se blocheze", a susţinut liberalul.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Iohanis, Rares Bogdan si tot PNL-ul sunt lasi s perversi . Si-au inselat electoratul si romanii nu uita. Votez LASCONI si USR.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Comanda carte
Conferinţa BURSA “Energia în priză”
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5085
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2942
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9133
Gram de aur (XAU)Gram de aur383.6722

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb