Regele Iordaniei îşi anulează vizita în România

V.V.
Internaţional / 25 martie 2019

Abdullah II (Sursa foto: Twitter)

Abdullah II (Sursa foto: Twitter)

Regele Abdullah II al Iordaniei şi-a anulat vizita în România după ce premierul Viorica Dăncilă a anunţat că ambasada României în Israel se va muta de la Tel Aviv la Ierusalim, conform arabnews.com

"Majestatea sa Regele Abdullah II îşi anulează vizita în România care fusese programată să înceapă luni, ca semn de solidaritate cu Ierusalimul", a informat Ministerul de Externe al Iordaniei.

Viorica Dăncilă a anunţat duminică la Washington mutarea ambasadei României la Ierusalim.

"De aceea, sunt încântată să anunţ astăzi, în faţa audienţei AIPAC, că după finalizarea analizei de către toţi actorii constituţionali implicaţi în procesul decizional din ţara mea şi în deplin consens, eu, ca prim-ministru al României şi Guvernul pe care îl conduc, vom muta ambasada României la Ierusalim, capitala Israelului", a declarat Viorica Dăncilă în aplauzele sălii.

Dăncilă a precizat că susţinerea faţă de Israel şi de comunitatea evreiască constituie preocuparea constantă a Guvernului.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. ....Vezi ce gafe faci!! .Trebuie bine judecat cand afirmi ceva...nu te "arunci" ca vitelul in poarta noua....Lasa Guvernul acesta si dute inapoi la Teleorman...ca numa de rusine faci tara aceasta.Degeaba ai negat spusele tale din SUA. la A3.........Ai "scuipat" ceva si acum incerci sa-l "lingi" ....gresesti fatoooo....dute....

    1. Da, Securitatea lui Ceaușescu își plânge în pumni, după ce a muncit 80 de ani să ne trateze pe noi, cetățenii, asemeni șeicilor de ev mediu.

      Ia uite cum SECURISTII BASHISTI schiauna a paguba ; nu hienelor imbecile, de 3-4 ani Romania a dovedit ca este o TARA SUVERANA , iar guvernul Romaniei NU ESTE CARPA DE STERS PE JOS A UE , cea mai umilitoare institutie pentru tarile europene (exemplul Greciei este concludent in acest sens !) !

      Romanii rationali s-au saturat sa fie a 5-a roata la caruta sau o tara de rangul 2 in Europa ! 

      Trebuie sa mergem neaparat la vot cu totii !- ca de nu,ajung sa ne conduca toti idiotii !

      Somnul natiunii (la vot) ,naste monstrii !

      Avem relatii excelente cu Israelul,avem (aveam) relatii excelente cu tarile arabe ! De ce te mananca undeva sa incepi sa iei partea uneia sau alteia dintre parti ? Pentru ca sunt interesele personale ale lui Dragnea -care are consilieri evrei ! Oare asta nu inseamna tradare nationala ??? 

      Da -asta miroase a propaganda ruseasca ! Intr-adevar UE ne-a facut numai rau ! Fondurile europene nerambursabile -cu care se fac autostrazi,se reface infrastructura de cale ferata,proiecte locale,etc. Milioanele de romani plecati in occident si care au toate drepturile legale de munca,muncesc acolo si trimit MILIARDE de Euro in Tara, si a caror mentalitate se schimba in bine -ne occidentalizam si noi......Da .....vai ce rea este UE ! Era desigur,mult mai bine la "maica " Rusia ! Violuri,jafuri,furturi,corupti e la cel mai inalt nivel ! Si nivelul de trai al populatiei-vai si amar !

      Și atunci românii "raționali s-au hotărât să fie a 6 roată la căruță și o țară de rangul 5 peste tot în lume. Când vine din Japonia hop cu bâțul în baltă, când vine din Iordania la fel. Din ce țară vreți voi să vină fără să îi alungați?

      Iarasi ai uitat sa iti iei pastilele.

      Cu Dancila si Dragnea la conducere Romania nu poate fi nici macar o tara de rangul 2 in Europa ci o tara bananiera sau sud americana condusa de junta penala Dragnea&Tariceanu. In rest, esti bolnav cu securitatea ta. Singura "securitate" de dupa '89 este cea care se instaleaza acum sub conducerea dictatorului Dragnea, 

      Singura Securitate e SRI, SIE, SPP, DGIPI, încă vreo 3 de stat și nimeni nu știe câte private.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb