Reorganizarea Primăriei Sectorului 1 din decembrie 2020 este legală

F.D.
Politică / 23 septembrie 2022

Reorganizarea Primăriei Sectorului 1 din decembrie 2020 este legală

Tribunalul Bucureşti a hotărât că reorganizarea Primăriei Sectorului 1 realizată în luna decembrie 2020 la iniţiativa primarului Sectorului 1, Clotilde Armand, este legală. În sentinţa de astăzi, 23 septembrie 2022, instanţa a respins, ca neîntemeiată, cererea de chemare în judecată formulată de mai mulţi foşti angajaţi ai structurilor administraţiei locale a Sectorului 1 desfiinţate prin reorganizare, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Conform sursei citate, în data de 04 decembrie 2020 Consiliul Local Sector 1 a aprobat proiectul iniţiat de primarul Clotilde Armand prin care au fost desfiinţate Administraţia Pieţelor, Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi a Unităţilor Sanitare Publice şi Centrul Cultural.

"Erau instituţii în fruntea cărora erau instalaţi sinecurişti prin intermediul cărora se cumpăra presa pentru a mă denigra şi prin care se încredinţau contracte la preţuri supraevaluate: excursii electorale, 40.000 de tablete pentru elevi achiziţionate la preţ de Play Station 5, un număr de 200 de termoscanere cumpărate la un cost de patru ori mai mare decât preţul pieţei sau afacerea DALI- 71 de contracte date unei firme pentru studii de fezabilitate şi expertize tehnice realizate prin metoda copy-paste pentru care s-au plătit 8,8 milioane lei. Aceste afaceri sunt investigate în prezent de DNA", a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Totodată, primarul Clotilde Armand a mai precizat că "reoganizarea a fost contestată în instanţă de sindicatul lui Dan Tudorache, iar acest proces a fost folosit ca pretext de consilierii PNL şi PSD să-mi blocheze proiectele. Justiţia le-a dovedit că se înşeală şi mi-a dat dreptate. Din nou."

Sentinţa pronunţată astăzi de către instanţa de fond poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile, se mai arată în comunicat.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. nu era de ajuns napasta PSD acum ia atras si pe PNL in clan

    1. Institutiile din Romania sunt parazitate de bande de borfași , alesii poporului român cu un spirit civic aproape de zero și cu o morală de doi bani.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb