Reţeaua de sănătate REGINA MARIA deschide Campusul Medical Pallady

A.D.
Comunicate de presă / 16 octombrie

Sursa foto: Reteaua de Sanatate Regina Maria

Sursa foto: Reteaua de Sanatate Regina Maria

Reţeaua de sănătate REGINA MARIA deschide Campusul Medical Pallady, o investiţie de 16 milioane de euro, care va include un HUB oncologic ultramodern care va integra radioterapia şi medicina nucleară în reţea, se transmite într-un comunicat la redacţie.

REGINA MARIA anunţă o nouă etapă importantă în extinderea Reţelei în capitală, prin deschiderea Campusului Medical Pallady, situat pe Bd.Theodor Pallady nr. 49 A, la staţia de metrou Nicolae Teclu, în locul fostei fabrici Policolor. Potrivit comunicatului, campusul este dispus pe 5 niveluri şi are suprafaţă de peste 5000 mp. Mai mult, este cea mai mare infrastructură medicală privată din sectorul 3, oferind astfel acces facil la servicii medicale de înaltă calitate pentru pacienţii din Bucureşti, dar şi din localităţile din proximitate. Peste 16 milioane de euro a investit REGINA MARIA în construcţia şi dotarea Campusului Medical Pallady cu aparatură şi tehnologie medicală de ultimă generaţie.

"HUB-ul oncologic din cadrul Campusului Medical Pallady demonstrează angajamentul nostru de a adresa cele mai complexe nevoi de sănătate, prin soluţii integrate pentru pacienţi. Continuăm să creăm punţi între tehnologie şi îngrijirea personalizată, punând pacientul în centrul fiecărei iniţiative şi asigurându-ne că excelenţa medicală este la îndemâna tuturor. Deschiderea campusului reprezintă un nou pas în misiunea noastră de a aduce medicina de excelenţă mai aproape de oameni", a declarat Fady Chreih, CEO Reţeaua de sănătate REGINA MARIA.

Campusul se doreşte a fi un centru de referinţă pentru sănătatea românilor şi vine cu o gamă largă de servicii specializate. Astfel, în cadrul policlinicii, pacienţii vor avea acces la peste 30 de specialităţi medicale printre care cardiologie, gastroenterologie, obstetrică-ginecologie, ORL, pediatrie. Atenţie deosebită este acordată şi recuperării medicale, prin deschiderea, în noiembrie, a centrului Kinetic Sport & Medicine, ce include pe lângă servicii pentru adulţi şi o zonă dedicată exclusiv recuperării pediatrice, prin programe adaptate nevoilor specifice ale copiilor.

Potrivit comunicatului, până la sfârşitul anului, campusul va integra şi servicii de oncologie medicală - radioterapie şi medicină nucleară, precum şi servicii de stomatologie prin REGINA MARIA Dental Clinics, începând cu ianuarie 2025, toate într-o singură locaţie.

"Timpul este o resursă limitată, iar obiectivul nostru este să asigurăm servicii integrate sub acelaşi acoperiş. Am construit un campus medical dedicat oncologiei, în Bucureşti, care nu este într-un set-up de spital, ci într-o structură de ambulatoriu, şi care rezolvă pacienţilor foarte multe probleme medicale. Pentru pacienţii oncologici, mai ales, timpul este esenţial în îmbunătăţirea rezultatelor tratamentelor, astfel că, prin HUB-ul oncologic, încercăm să răspundem acestei nevoi. Ne dorim ca acest campus medical să deservească nu doar capitala, ci pacienţii din toate judeţele învecinate, devenind un HUB regional şi un reper pentru zona de sud a ţării", a adăugat CEO-ul reţelei medicale.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9758
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5675
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3002
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9452
Gram de aur (XAU)Gram de aur393.9593

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
prow.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb