Reţelele sociale au explodat după dezbaterea dintre Trump şi Harris

S.B.
Internaţional / 11 septembrie

Reţelele sociale au explodat după dezbaterea dintre Trump şi Harris

Dezbaterea Trump - Harris a starnit un val de reacţii pe social media atât în rândul conservatorilor cât şi cel al liberalilor, imediat după ce s-a încheiat, potrivit Fox News.

"Dezbaterea din această seară a fost un contrast clar între Donald Trump, care a promovat politici ce vor aborda cele mai mari preocupări ale Americii, şi Kamala Harris, care nu a avut altceva decât clişee," a declarat Alfredo Ortiz, preşedintele Job Creators Network, pe social media.

"Kamala a evitat şi s-a eschivat de la bilanţul său liberal eşuat, schimbându-şi poziţia pe nenumărate probleme importante. Kamala poate fugi de bilanţul său, dar nu se poate ascunde de rezultatele acestuia. S-a arătat ca o persoană falsă în privinţa politicilor, dispusă să facă orice pentru a fi aleasă şi pentru a obţine puterea. A fost clar depăşită. Prin contrast, Trump s-a arătat ca un adevărat lider, explicând clar politicile necesare pentru a revitaliza economia şi sectorul antreprenorial. Pe scurt, el a fost prezidenţial, ea nu" a adăugat Ortiz.

Mulţi utilizatori de pe reţelele de socializare au criticat prestaţia moderatorilor de la ABC.

"Scorul meu pentru dezbatere: Trump - 3, moderatori - 9, Harris - N/A," a postat pe X gazda Fox News, Greg Gutfeld.

"ABC ar trebui să le fie RUŞINE," a scris pe X fosta secretară de presă a lui Trump şi gazda Fox News, Kayleigh McEnany. "1. Unde a fost întrebarea pentru Kamala despre votul său decisiv pentru inflaţie (Planul de Salvare American etc.)? 2. Unde a fost întrebarea pentru Kamala despre dorinţa sa de a finanţa cu bani publici operaţiile de schimbare de sex pentru imigranţi ilegali? 3. Unde a fost întrebarea despre Tim Walz, care a permis ca bebeluşii născuţi vii după un avort să fie lăsaţi să moară în Minnesota, şi apoi a eliminat cerinţele de raportare? NICIUNA - s-au pregătit doar pentru verificările de fapte ale lui TRUMP!"

"Nu sunt moderatori, sunt agitatori," a scris pe X comentatoarea politică Mehek Cooke.

"Analiza mea a dezbaterii nu va face pe nimeni fericit," a postat pe X comentatorul conservator Matt Walsh. "Cred că Kamala a fost slabă şi nervoasă, mai ales la început. A părut falsă şi pregătită dinainte pe parcursul restului dezbaterii. Dar Trump a ratat multe ocazii de a lovi, a vorbit prea mult şi a muşcat momeala de multe ori. Nu cred că această dezbatere va influenţa mult pentru niciunul dintre candidaţi."

"Dezbaterea din această seară nu a fost Harris versus Trump, ci Kamala de odinioară versus Kamala cea nouă. În ciuda unei încercări de a rescrie istoria în privinţa sprijinului său pentru cele mai radicale politici, de la graniţe şi imigraţie, fracking şi energie, la Bidenomics şi principiile fundamentale ale guvernului nostru, este clar că încă refuză să fie sinceră cu ţara despre unde se situează," a declarat Jessica Anderson, preşedinta Sentinel Action Fund, într-un comunicat.

"Trump nu a câştigat dezbaterea, dar cred că a câştigat alegerile, cu ajutorul celor de la ABC, deoarece au fost atât de părtinitori faţă de Harris încât a fost dezgustător," a postat pe X gazda conservatoare de radio, Hugh Hewitt. "Alegătorii au văzut cum Harris a evitat orice întrebare care era măcar puţin dificilă şi a încercat să îşi şteargă propriul bilanţ şi pe cel al lui Biden. Alegătorii se aşteptau la responsabilitate în privinţa economiei, inflaţiei şi graniţei, dar au primit un bufet ABC de jurnalism de agendă progresistă, care nu va acoperi eşecurile din ultimii trei ani şi jumătate. Democraţii cred că au câştigat dezbaterea şi alegerile. Este din nou 2016."

Alţii de pe reţelele de socializare şi-au exprimat convingerea că Harris a câştigat dezbaterea.

"Biden a avut una dintre cele mai proaste prestaţii din istoria dezbaterilor," a postat jurnalistul John Ralston pe X. "Trump: Ţine-mi berea."

"Imaginea de sine a lui Trump... cartea lui politică de vizită este puterea," a scris pe X fostul consilier senior al lui Obama, David Axelrod. "A fost pe defensivă tot prima oră. Kamala Harris i-a apăsat toate butoanele sensibile, şi el s-a dezlănţuit."

"Uite," a postat pe X jurnalistul Chris Cillizza. "Kamala Harris a câştigat dezbaterea. Destul de uşor".

Într-o declaraţie, echipa de campanie a lui Harris a afirmat că Trump a fost "incoerent" şi "furios" în timpul dezbaterii.

"În această seară, vicepreşedinta Harris a dominat scena pe fiecare problemă importantă pentru poporul american," a declarat campania. "Americanii au văzut exact ce fel de preşedinte va fi Kamala Harris: una care oferă un Nou Drum înainte pentru ţară, care va fi un preşedinte pentru toţi americanii şi care va întoarce definitiv pagina de pe întunericul şi diviziunea lui Donald Trump. Şi a reamintit poporului american că este singurul candidat din această cursă pregătit să servească drept următorul nostru Comandant Suprem."

Campania lui Trump a declarat victoria în declaraţia lor privind dezbaterea.

"Preşedintele Trump a oferit o prestaţie magistrală în dezbaterea din această seară, acuzând bilanţul dezastruos al eşecurilor Kamalei Harris, care a afectat americanii în ultimii 4 ani," a spus campania.

"Am văzut cum preşedintele Trump şi-a expus viziunea îndrăzneaţă pentru America şi cum va continua să construiască pe succesul primului său mandat, impulsionând economia, securizând graniţele şi oprind criminalitatea care devastează comunităţile din întreaga ţară. În schimb, viziunea Kamalei pentru America a fost o amintire întunecată a politicilor opresive de guvernare mare ale lui Joe Biden pe care doreşte să le continue. Inflaţie ridicată, o graniţă poroasă care permite criminalilor şi teroriştilor să inunde ţara, şi o atitudine indulgentă faţă de criminalitate - asta reprezintă Kamala".

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Trump a pierdut deja partida . Intreaga america va deveni democrata .

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

11 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9740
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5032
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3246
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8944
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.2626

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb