Reuters: Biden face o glumă şi spune că Trump ar fi trebuit să-şi injecteze înălbitor

R.S.
Internaţional / 12 mai

Reuters: Biden face o glumă şi spune că Trump ar fi trebuit să-şi injecteze înălbitor

Preşedintele american Joe Biden, aflat la un eveniment electoral în California, a făcut o glumă şi a spus că şi-ar fi dorit ca fostul preşedinte Donald Trump să-şi fi injectat puţin înălbitor, resuscitând una din declaraţiile cele mai bulversante ale lui Trump din primele zile ale pandemiei de coronavirus, relatează Reuters.

Biden, aflat vineri la un eveniment de strângere de fonduri în apropiere de San Francisco, a spus că preşedinţia adversarului său republican a fost haotică şi că alegătorii ar trebui să ţină cont de acest lucru.

Biden şi Trump sunt prinşi într-o competiţie strânsă înaintea alegerilor din noiembrie, conform Reuters.

"Vă amintiţi că a spus că cel mai bun lucru de făcut este să vă injectaţi puţin înălbitor în braţ? Asta a spus el. Şi a vorbit serios. Mi-aş fi dorit să fi făcut-o el însuşi un pic", a spus Biden.

În timpul primelor luni ale pandemiei din 2020, Trump s-a întrebat dacă "injectarea în interiorul" corpului uman a unui dezinfectant precum înălbitorul sau alcoolul izopropilic n-ar putea ajuta cumva la protecţia împotriva virusului, potrivit sursei citate.

De asemenea, Biden a luat în derâdere ceea ce a numit "scrisorile de dragoste" ale lui Trump de la liderul nord-coreean Kim Jong Un, deşi actualul şef al Casei Albe s-a referit din greşeală la Kim ca fiind preşedintele Coreei de Sud. Trump s-a întâlnit cu Kim şi a avut un schimb de scrisori cu acesta, ale căror copii le-a păstrat într-un dosar cu foi volante în Biroul Oval.

Un purtător de cuvânt al campaniei lui Trump nu a răspuns imediat la o solicitare de comentarii cu privire la comentariile lui Biden.

Biden a mai luat în derâdere comentariul lui Trump despre înălbitor, spunând, pe 24 aprilie, la Washington, că Trump şi l-a injectat probabil şi "totul s-a dus în părul lui", scrie Reuters.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Doi gerontocrati.

    1. Trumpițel n-a lucrat o zi din viața lui, e un biet papagal.

      Ii dement ! Senilitatea l-a adus unde l-a adus.. O rusine pentru poporul american.

      Celalalt nu e departe. O adevarata drama pentru America. 

    Prima putere militara globala,

    chiar nu are alti conducatori decat astia doi 

    1. Totul e by disign - Masoneria Mondiala face tot acest circ iar lumea e hipnotizata si nu realizeaza ca e dusa de nas.

    J.R.Biden, in pofida virstei inaintate , se joaca de-a „ puia gaia” cu D.Trump .Ridicolul vorbelor lui Trump, ce nu de mult l-a confundat pe Biden cu Obama sau care a laudat ,pe model Putin , nemaipomenitele rachete „hidrosonice” americane , aflat acum in plin proces sau procese , devin pe zice trece tot mai contestate si purtatoare de zimbete frivole .Intre timp aflam despre Kennedy Jr povestea cea cu viermele ce i-a atacat sau „mincat ” cindva olecuta de creer fapt ce fie il va obliga sa renunte la candidatura fie va deveni extrem de putin votat ceea ce ii va oferi lui Biden mandatul .Jocul este deja devoalat ca si jocul alegerilor pentru Primaria Bucurestilor sau cel de la Presedintia Romaniei .Frumusetea pasilor politici si intr-un caz si in celalalt caz , este extraordinara .

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb