Reuters: Scholz spune că ucrainenii care muncesc în Germania pot rămâne în ţară

R.S.
Internaţional / 12 mai

Reuters: Scholz spune că ucrainenii care muncesc în Germania pot rămâne în ţară

Cancelarul german, Olaf Scholz, a declarat ieri că ucrainenii cu permis de şedere care lucrează în Germania pot rămâne acolo, în timp ce Kievul încearcă să recruteze cetăţeni care locuiesc în străinătate pentru a lupta în război, informează Reuters.

Guvernul ucrainean a înăsprit regulile luna trecută, interzicând temporar bărbaţilor de vârstă militară să solicite paşapoarte în străinătate, pentru a face faţă unui deficit de trupe care să reziste atacurilor ruseşti pe teren.

"Situaţia juridică este de aşa natură încât dreptul de a rămâne aici nu este pus sub semnul întrebării", a declarat Olaf Scholz în cadrul unui eveniment difuzat pe internet de grupul de presă RND, conform Reuters.

"A avea un loc de muncă duce la siguranţa reşedinţei", a spus el, adăugând că Germania doreşte să-i încurajeze pe ucrainenii aflaţi în ţară să muncească.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Germania este marea beneficiara a razboiului din Ucraina cum dealtfel este chiar si Ucraina ce devine o natiune de sinestatatoare .Razboiul ofera Ucrainei nu numai o forta militara de temut dar si nationalitatea de ucrainean .In Germania si in intreaga Europa sunt cu mult pe 10 mil de cetateni ucrainieni ce muncesc si cheltuiesc banii in UE.Dintre cei aproape 10 milioane de ucrainieni plecati din tara(poate chiar mult mai multi) cu mult peste jumatate dintre ei se afla in Germania .O parte din ei sunt deja pregatiti in mai toate tarile europene ca si viitori combatanti in razboi devenind astfel soldati ai Ucrainei si ai Europei alaturi de trupele de mercenari platiti din banii rusilor confiscati de catre in Occident .Momentul in care aceste noi brigazi de luptatori si noua tehnologie aferenta vor intra in lupta se apropie .Atunci cind avioanele F16 si rachetele ce pot lovi in adincime devin operabile Crimeea va fi pierduta de catre rusi .Dealtfel Crimeea a fost cindva momeala ce a fost cedata rusilor fara lupta .

    1. Castigi iUmor cu textul asta.

    Merkel a grăbit migrația.

    Au venit arabi și africani 

    Atunci, a luat din Europa de est: romani, bulgari sarbi și acum ucraineni. 

    Sa mai corecteze din rasa. 

    Au probleme ptr nemții trăiesc mullt. 

    Următoarea mis are va fi sa ia brazilieni... 

    În final, IA va reuși sa facă diferența. 

    Nemții vor rămâne cu problemele rasiale. 

    Un conglomerat, ca la Bruxelles în care muncesc albii iar restul fac politica rasei proprii. Huo, jos, vrem drepturi, ne-ati exploatat...etc

    În Germania sunt 1,5 milioane de ucraineni refugiați,marea lor majoritate sunt femei și copii,sunt câteva sute de mii de bărbați, majoritatea acestor oameni nu lucrează, cică învață încă limba germana, oricum nu se omoară să lucreze,vreo patruzeci la sută dintre ei lucrează ,deci vorbim aici despre câteva sute de mii de bărbați , în Germania șomajul este aproape zero

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb