REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 18.07.2014

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 18 iulie 2014

Băncile britanice se confruntă cu o anchetă la nivelul întregului sector

Cele mai mari bănci din Marea Britanie se confruntă cu ameninţarea divizării, după ce autorităţile locale din sectorul concurenţei au anunţat o anchetă amplă în privinţa activităţilor de creditare, pe fondul nemulţumirii tot mai mari în rândul politicienilor, al consumatorilor şi întreprinderilor mici privind lipsa de competiţie între instituţiile financiare.

Rezultatele IBM bat aşteptările

IBM a raportat profituri şi vânzări peste estimări pentru trimestrul al doilea, compania tehnologică americană încercând că se transforme ca să ţină pasul cu interesul clienţilor corporate către segmentele cloud şi mobile.

IBM a obţinut un profit non-GAAP pe acţiune de 4,32 dolari, faţă de 4,29 dolari, cât estimau analiştii. Profitul net a crescut cu 28%, la 4,1 miliarde dolari.

RBS vrea să vândă divizia Coutts

Royal Bank of Scotland (RBS) ia în considerare vânzarea operaţiunilor sale internaţionale de private banking ale diviziei Coutts, printre clienţii căreia se numără Regina Marii Britanii.

WALL STREET JOURNAL

Sotheby's face disponibilizări

Casa de licitaţii Sotheby's plănuieşte să renunţe la un număr "modest" de angajaţi la nivel global, până la finele anului, ca parte a revizuirii operaţiunilor sale.

Electrolux, afectată de restructurare

Electrolux, al doilea mare producător mondial de aparatură electrocasnică, a raportat pierderi pentru cel de-al doilea trimestru din acest an, din cauza costurilor de restructurare. Pierderea netă a fost de 92 milioane de coroane suedeze (13,4 milioane de dolari), comparativ cu un profit net de 642 milioane de coroane în aceeaşi perioadă din 2013.

Rezultatele Ericsson, peste aşteptări

Producătorul suedez de echipamente de reţele de telefonie Ericsson anunţă că aşteaptă, în continuare, vânzări în creştere în semestrul al doilea, în condiţiile în care rezultatele sale financiare din trimestrul al doilea a depăşit aşteptările. Vânzările companiei au însumat 54,8 miliarde coroane (8,02 miliarde dolari) în trimestrul al doilea, mai scăzute cu 1% faţă de anul anterior, însă cu 15% mai mari decât în trimestru întâi din anul curent.

NEW YORK TIMES

Vânzările Hermes, afectate de fluctuaţiile de curs valutar

Creşterea vânzărilor Hermes a încetinit în trimestrul al doilea, faţă de trimestrul anterior, din cauza slăbirii cererii pentru produsele companiei franceze de lux în Japonia şi America. Avansul vânzărilor a fost de numai 5,8% în perioada menţionată, faţă de 10,1% în primul trimestru.

Directorul Aer Lingus va părăsi compania anul viitor

Directorul executiv al Aer Lingus, Christoph Mueller, va demisiona în mai 2015, după ce a readus pe profit compania aeriană irlandeză şi s-a opus încercării de preluare a societăţii de către rivalul mai mare Ryanair.

Schaeuble nu se opune ca Moscovici să devină comisar european pe probleme economice

Ministrul german al Finanţelor, Wolfgang Schaeuble, declară că nu are nimic împotrivă ca fostul său coleg francez Pierre Moscovici să devină comisar european pentru probleme economice şi monetare, însă crede că Franţa trebuie să-şi pună finanţele publice în ordine, fără să amâne acest lucru.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb