REVISTA PRESEI INTERNAŢIONALE - 26.03.2013

V.R.
Ziarul BURSA #Revista Presei / 26 martie 2013

FINANCIAL TIMES

Băncile din Cipru rămân închise

Băncile cipriote rămân închise până joi, conform anunţului făcut de guvernul de la Nicosia, iar preşedintele ţării, Nicos Anastasiades, a informat că normele de control al capitalului vor fi temporare, urmând să fie relaxate treptat.

Sumele obţinute din IPO-uri au crescut cu 50% anul acesta

Ofertele publice iniţiale (IPO) de la nivel global au generat, de la începutul anului, fonduri cu 50% mai mari decât în aceeaşi perioadă din 2012, ceea ce denotă schimbarea atitudinii investitorilor după ani de declin al acestor tranzacţii. Conform datelor Dealogic, IPO-urile derulate în întreaga lume în 2013 au generat circa 23 de miliarde dolari, comparativ cu 15 miliarde dolari anul trecut.

Scad acţiunile Bankia în urma injecţiei de capital

Titlurile Bankia au scăzut au aproape 50% ieri, în condiţiile în care paşii finali ai salvării băncii spaniole generează pierderi masive pentru acţionari, la mai puţin doi ani de la listarea pe piaţa din Madrid.

Acţiunile Bankia, listate în vara lui 2011 la un preţ de 3,75 euro, au deschis sesiunea de ieri cu 0,12 euro, curs mai mic cu peste 50% faţă de cel de vineri şi au încheiat sesiunea cu 0,14%, respectiv în declin cu 41,4%.

WALL STREET JOURNAL

Schroders preia Cazenove Capital

Administratorul de fonduri Schroders PLC a decis să cumpere societatea rivală Cazenove Capital Management Holdings Ltd. în cadrul unei tranzacţii de 424 milioane de lire (645,7 milioane de dolari).

Schimbări în conducerea Air France-KLM

Compania aeriană franco-olandeză Air France-KLM face schimbări în conducere ca parte a planului de restructurare, menit să reducă cheltuielile şi să elimine posturile care se suprapun în urma fuziunii dintre Air France şi KLM.

Preşedintele - director executiv Jean-Cyril Spinetta va demisiona la 1 iulie şi va fi urmat în funcţie de Alexandre de Juniac, care a condus Air France vreme de un an.

NEW YORK TIMES

Frankfurter Allgemeine Zeitung: Deloitte, în negocieri avansate privind cumpărarea Roland Berger

Compania de audit Deloitte poartă discuţii avansate pentru cumpărarea Roland Berger Strategy Consultants din Germania, anunţă Frankfurter Allgemeine Zeitung fără să citeze sursa informaţiei.

Ford se opune negocierilor de liber schimb cu Japonia

Directorul executiv al companiei auto americane Ford Motor Co. s-a plâns ieri de deprecierea monedei nipone, yenul, exprimându-şi totodată opoziţia faţă de lansarea negocierilor pentru liber schimb între Tokyo şi Statele Unite.

Fed: Economia SUA începe să se mişte, nu să accelereze

Economia SUA începe să se mişte încet, nu accelerat, conform preşedintelui Federal Reserve Dallas, Richard Fisher, care este încrezător că State Unite îşi vor menţine ritmul actual de creştere economică, de 2-3%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb