Robert Anghel, numit Head of Digital & UX în TMB Bank Thailanda

T.T.
Bănci-Asigurări / 18 iulie 2019

Robert Anghel, numit Head of Digital & UX în TMB Bank Thailanda

Robert Anghel, în prezent Tribe Lead Mobile Payments la ING Bank România, va prelua o nouă provocare în cadrul TMB Bank din Thailanda, în noul său rol de Head of Digital & User Experience, începând cu 1 august 2019. ING este cel mai mare acţionar unic al TMB Bank Thailanda, cu o participaţie de 30% din acţiunile băncii thailandeze, se arată într-un comunicat al ING.

În urmă cu 7 ani, Robert s-a alăturat echipei ING cu misiunea de a stabili o strategie de marketing digital pentru ING Bank în România. Pe parcursul 2014/2015, acesta a condus departamentul de Mobile Strategy, în timp ce a dezvoltat şi a lansat ING Bazar. Ulterior, în 2015, a fost numit Head of Digital Channels ING Bank România, fiind responsabil pentru dezvoltarea platformei digitale a ING Bazar şi a vânzărilor digitale. În octombrie 2017, el a decis să aprofundeze specificul bancar, iar odată cu reorganizarea pe structuri Agile, a preluat rolul de Tribe Lead Daily Banking şi şi-a îndreptat focusul pe zona de Payments Mobile din luna noiembrie a anului trecut.

Planul dezvoltat în timpul mandatului său de Head of Digital channels a stat la baza creşterii capacităţii de utilizare a serviciilor mobile, de la 11% în 2017 la 53% astăzi. ING a oferit clienţilor săi reduceri în valoare de 1 milioane de euro până în 2018 prin platforma ING Bazar şi este pe drumul cel bun şi în anul 2019, în care estimăm că vom oferi reduceri de 1 milion de euro. De asemenea, Robert s-a implicat activ în procesul de end to-end-mobile onboarding, arată comunicatul.

ING Bank România este parte a ING Group, instituţie financiară internaţională globală, care oferă servicii bancare unui număr de peste 34 de milioane de clienţi individuali, companii sau instituţii din peste 40 de ţări. Înfiinţată în 1994, ING Bank România este în prezent o bancă universală, oferind produse

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb