ROMÂNIA-ITALIA Echipe incomplete pentru duelul din Billie Jean King Cup

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 8 aprilie 2021

Echipe incomplete pentru duelul din Billie Jean King Cup

Partida din Billie Jean King Cup dintre echipa noastră şi Italia se va desfăşura fără spectatori şi fără o parte dintre jucătoarele care puteau face parte din cele două loturi.

Simona Halep (locul 3 WTA), Patricia Maria Ţig (63 WTA), Irina Bara (132 WTA), Mihaela Buzărnescu (136 WTA) şi Monica Niculescu (174 WTA) sunt jucătoarele care vor reprezenta ţara noastră în întâlnirea cu Italia, de la Cluj-Napoca, din 16 şi 17 Aprilie 2021. Partida are loc în play-off-ul Billie Jean King Cup by BNP Paribas, noul nume sub care se va desfăşura Fed Cup. Din lotul nostru lipsesc Sorana Cîrstea (65 WTA), care s-a retras din echipă, Irina Begu(74 WTA) şi Ana Bogdan (100 WTA). Echipa care câştigă barajul va juca în calificările pentru ediţia 2022 a Grupei Mondiale, iar învinsa va evolua în Grupa I a Zonei Euro-africane.

Căpitanul-jucător al României va fi Monica Niculescu, care se va afla la prima întâlnire în această postură: "Ne bucurăm foarte mult să jucăm din nou în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, un loc de unde avem amintiri minunate, dintr-un oraş cu oameni pasionaţi de tenis care, chiar dacă nu vor putea fi în tribune, suntem convinşi că vor fi cu sufletul alături de echipă, aşa cum sunt toţi susţinătorii noştri din întreaga ţară, cu toată energia lor pozitivă".

România - Italia se joacă fără spectatori, în zilele de vineri, 16 aprilie, de la ora 15.30, şi sâmbătă, 17 aprilie, de la ora 14.00. Camila Giorgi, locul 80 WTA, jucătoarea italiană cel mai bine clasată în ierarhia mondială, nu va participa la meciul de FedCup, deoarece a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, a anunţat federaţia italiană. Giorgi a fost testată la turneul de la Charleston şi plasată în izolare în SUA. "Îmi pare foarte rău că nu pot participa la meciul din România alături de coechipierele mele, îmi doream foarte mult să joc cu echipa naţională şi să-mi aduc contribuţia la echipă", a declarat Giorgi. Căpitanul italiencelor, Tathiana Garbin, va miza pe Martina Trevisan, locul 99 WTA, Jasmine Paolini, locul 103 WTA, Elisabetta Cocciaretto, locul 111 WTA, Giulia Gatto-Monticone, locul 177 WTA, şi Bianca Turati, locul 281 WTA.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb