România - printre cele mai dinamice pieţe de publicitate stradală pentru Clear Channel Outdoor

A.D.
Ziarul BURSA #Companii #Media-Advertising / 9 aprilie 2009

9,2 milioane euro, cifra de afaceri a Clear Channel România în 2008, în creştere cu 50% faţă de 2007 - cea mai mare creştere procentuală din cadrul grupului

Grupul american Clear Channel Outdoor, care activează în domeniul publicităţii stradale, a înregistrat în anul financiar 2008 o creştere de 50% a afacerilor sale în România, raportând o cifră de afaceri de 9,2 milioane de Euro. România se clasează astfel în primele trei cele mai dinamice pieţe pentru companie, alături de China şi Turcia, contrabalansând scăderile înregistrate pe pieţe occidentale, precum Franţa sau Marea Britanie.

"Piaţa locală de publicitate stradală are un potenţial de creştere semnificativ, iar rezultatele înregistrate în anul financiar 2008 de către Clear Channel Outdoor o demonstrează cu prisosinţă. Totuşi, consolidarea afacerii noastre în România este strâns legată de reglementarea pieţei, de aprobarea unor norme pentru utilizarea domeniului public şi privat, aşa cum există peste tot în lume. De aceea, obiectivul nostru în 2009 va fi să valorificăm oportunităţile locale de creştere şi să sprijinim în acelaşi timp instituţiile publice locale în adoptarea unui Regulament de Publicitate Stradală", a declarat Mihai G. Mihai, CEO al Clear Channel România.

La nivel mondial, Clear Channel Outdoor a înregistrat în 2008 venituri de 3.28 miliarde USD, la un nivel similar cu veniturile înregistrate în 2007. EBITDA a fost în 2008 741.3 milioane USD.

"Afacerile noastre au fost afectate la nivel mondial de deteriorarea mediului de business, ca urmare a crizei financiare. Din fericire însă, reducerea volumului de business din pieţele noastre tradiţionale a fost compensat de creşterile din pieţele cele mai dinamice, printre care România, Turcia şi China, pieţe care s-au dovedit adevărate blue-chips-uri pentru compania noas­tră", a declarat Ola Klingenborg, Vice President Northern & Eastern Europe Clear Channel Outdoor.

Clear Channel Outdoor a intrat pe piaţa românească în 2007, prin achiziţionarea Klass Advertising. Cu o prezenţă în 30 oraşe, Clear Channel România are peste 700 locaţii spectaculare.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb