ROMANIAN COMMUNITY COALITION: Dumitru Martin, arestat de FBI, va putea fi eliberat în schimbul unei cauţiuni de 750.000 dolari

Alexandru Costea
Miscellanea / 15 decembrie 2015

Omul de afaceri român Dumitru Martin, arestat pe data de 1 decembrie de FBI pentru dare de mită către un ofiţer al armatei americane staţionat la baza de la Kogălniceanu, va putea fi eliberat în schimbul unei cauţiuni de 750.000 de dolari, a hotărât un judecător federal din Sacramento, California, pe data de 14 decembrie, potrivit Romanian Community Coalition.

Informaţia a fost confirmată pentru sursa citată de către avocatul John Balazs, apărătorul ales de Dumitru Martin.

"Sperăm să plătim cauţiunea săptămâna aceasta sau următoarea", a declarat avocatul Balazs.

Decizia de eliberare pe cauţiune a lui Dumitru Martin a fost luată de Curtea de Apel din Sacramento în cadrul şedinţei din data de 14 decembrie 2015.

După ce Dumitru Martin a fost arestat de FBI pe data de 1 decembrie în incinta aeroportului din San Francisco, sub acuzaţia de dare de mită, acesta a fost prezentat pentru prima dată în faţa unui judecător federal la San Francisco, în 2 decembrie, după care a fost adus în custodie la Sacramento, unde a apărut pe data de 8 decembrie în faţa judecătoarei federale Carolyn K. Delaney, mai arată sursa.

Pe data de 9 decembrie, Dumitru Martin s-a prezentat în faţa judecătoarei la o audiere unde a pledat pentru eliberarea sa pe cauţiune.

Dumitru Martin, acţionar al firmei Polaris Constanţa, a fost arestat de FBI şi acuzat de mituirea unui ofiţer din cadrul Forţelor Aeriene americane pentru obţinerea unui contract în valoare de 10,35 milioane de dolari la baza Kogălniceanu, a scris pe 9 decembrie Sacramento Bee.

Potrivit publicaţiei americane, Dumitru Martin a fost arestat de FBI pe Aeroportul Internaţional din San Francisco, unde ajunsese de la New York. El fusese invitat la o întâlnire la San Francisco de către agenţi sub acoperire, care s-au prezentat drept mijlocitori în acest aranjament în vederea dării/luării de mită.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb