Romtelecom lansează noi abonamente de voce pentru clienţii companii

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 17 octombrie 2008

Voce Business Naţional, Voce Business Mobil şi Voce Business Internaţional Nelimitat (3 sau 10) sunt noile abonamente pe care Romtelecom le adaugă în portofoliul său, pentru segmentul business.

Tarif unic pentru apeluri în reţeaua Romtelecom şi alte reţele naţionale fixe, tarif redus pentru apeluri către reţele naţionale mobile şi apeluri internaţionale nelimitate sunt beneficiile pe care le aduc noile abonamente, începând cu 15 octombrie.

Tot din 15 octombrie este disponibilă o promoţie pentru oricare dintre aceste abonamente, în funcţie de perioada contractuală, constand in instalarea liniei telefonice si cateva luni de abonament fara taxa.

Voce Business Naţional este noul abonament de voce prin care clienţii companii au la dispoziţie un tarif naţional unic, valabil atât în reţeaua Romtelecom, cât şi în alte reţele fixe naţionale, respectiv 2,7 eurocenţi pe minut, indiferent de palierul orar. Abonamentul lunar pentru Voce Business Naţional este de 11 de euro pe lună, fără TVA.

Voce Business Mobil le oferă clienţilor companii posibilitatea de a efectua apeluri către reţelele mobile naţionale, la un tarif redus de 9,9 eurocenţi pe minut, precum şi un tarif unic de 2,7 eurocenţi pentru apeluri în reţeaua Romtelecom şi către alte reţele naţionale fixe şi un tarif de numai 5 eurocenţi pentru apeluri interjudeţene, atât în reţeaua Romtelecom, cât şi în alte reţele de telefonie fixă, indiferent de palierul orar. Abonamentul lunar pentru Voce Business Mobil este de 11 euro pe lună, fără TVA.

Cel de-al treilea abonament, Voce Business Internaţional Nelimitat 3, oferă clienţilor posibilitatea de a efectua convorbiri internaţionale nelimitate în reţelele de telefonie fixă către 3 destinaţii internaţionale alese din cele trei grupe de ţări din tabelul anexat. Tariful lunar pentru acest abonament este de 14 euro pe lună, fără TVA.

Clienţii care optează pentru abonamentul Voce Business Internaţional Nelimitat 10, beneficiază de convorbiri nelimitate în reţelele fixe către oricare 10 state din cele trei grupe de ţări din tabelul anexat. Tariful lunar pentru acest abonament este de 24 euro pe lună, fără TVA.

De asemenea, ambele abonamente Voce Business Internaţional Nelimitat 3 şi 10 includ convorbiri locale şi interurbane în reţeaua Romtelecom, precum şi convorbiri locale către alte reţele naţionale fixe la tariful unic de 2,7 eurocenţi pe minut şi convorbiri interurbane către alte reţele fixe, la un tarif de doar 5 eurocenţi pe minut, indiferent de palierul orar.

"Comunicăm continuu cu clienţii noştri ca să fim siguri că produsele pe care le oferim sunt cele care le susţin cel mai bine afacerea. Putem de aceea să spunem ca aceste patru noi abonamente pe care le lansăm acum sunt configurate chiar de cei care folosesc serviciile Romtelecom aşa încât să le servească cât mai bine interesele de business," a declarat George Makowski, director executiv comercial - segment business, Romtelecom.

Odată cu lansarea noilor abonamente de voce debutează şi o promoţie adresată atat clienţilor Romtelecom existenţi, cât şi celor interesaţi să devină clienţi ai companiei. Astfel, companiile care optează pentru un contract de un an, la oricare dintre abonamentele nou lansate, beneficiază fără nicio taxă suplimentară de instalarea liniei telefonice şi de abonament pentru primele 3 luni. Pentru contractele semnate pe o perioadă de 2 ani, clienţii primesc fără nicio taxă suplimentară, instalarea telefonică şi primele 6 luni de abonament.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Eu am de la alta firma internet si tel. si merge excelent, nu fura ca si Romtelecomul, si nu sunt taxat daca sun in alta retea si chiar si in afara localitatii la orice ora din zi sau noapte.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb