RONOG 2014, conferinţă internaţională a operatorilor de internet şi telecomunicaţii, va avea loc pe 29 octombrie

A.C.
Comunicate de presă / 22 octombrie 2014

Prima ediţie a conferinţei RONOG (Romanian Network Operators Group) are loc miercuri, 29 octombrie 2014, la Hotel Novotel din Bucureşti, potrivit unui comunicat remis azi redacţiei.

Conferinţa este organizată de Asociaţia INTERLAN cu sprijinul EURO-IX şi este prima întâlnire oficială a operatorilor de internet şi telecomunicaţii din România, se arată în sursa citată.

"Evenimentul îşi propune să aducă împreună specialişti şi comunităţi, dând astfel naştere unei platforme de comunicare orientată pe schimbul de idei, experienţe şi opinii, dezbaterea noilor tehnologii şi trenduri în domeniu, dar şi pe aspectele tehnice care pot influenţa internetul în România", au transmis, în comunicare, organizatorii conferinţei.

Tematicile dezbătute în cadrul conferinţei RONOG vor aborda perspective şi provocări cu care se confruntă operatorii de telecomunicaţii din România, probleme tehnice şi upgrade-uri ale sistemelor şi echipamentelor, securitatea informaţiilor, beneficiile pe care le oferă conectarea operatorilor la nodurile de schimb de trafic Internet Exchange, implementări IPV6.

RONOG 2014 va reuni peste 100 de participanţi, reprezentanţi ai: operatorilor de reţele, furnizorilor de servicii de conţinut, furnizorilor de echipamente, companiilor româneşti şi străine de profil, autorităţilor din domeniu, personalităţi marcante din România şi din străinătate, lideri de opinie şi jurnalişti.

RONOG 2014 este un eveniment organizat cu susţinerea Euro-IX, 2K Telecom, Bitdefender, RIPE NCC, Internet Society, Alcatel-Lucent, M247 Europe şi NX Data.

NOG-urile (Internet Network Operators Groups) sunt comunităţi de specialişti din domeniul internetului şi telecomunicaţiilor care creează platforme şi forumuri de discuţii şi dezbateri a problematicii de interes comun, prin intermediul conferinţelor anuale. Graţie statutului membrilor din cadrul acestor comunităţi, NOG-urile au, de regulă, o mare putere de influenţă privind toate procesele funcţionale şi de operare a Internetului.

Ziarul Bursa este partener media al acestui eveniment.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

07 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9770
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5425
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2961
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9374
Gram de aur (XAU)Gram de aur387.6905

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb