Rusia le-a trimis americanilor o nouă notă diplomatică

G.D.
Internaţional / 25 aprilie 2022

Rusia le-a trimis americanilor o nouă notă diplomatică

Rusia a avertizat Statele Unite să nu mai trimită arme Ucrainei, a spus Anatoli Antonov, ambasadorul Moscovei la Washington, adăugând că o notă dipomatică oficială a fost trimisă în acest sens, relatează Reuters, potrivit Hotnews.

"Am subliniat că actuala situaţie în care SUA înarmează Ucraina este inacceptabilă şi am cerut încetarea acestei practici", a declarat diplomatul într-un interviu pentru televiziunea de stat a Rusiei, Canal 24.

Antonov a precizat că o notă diplomatică oficială a fost transmisă Washingtonului pentru a exprima îngrijorările Rusiei.

Afirmaţiile vin după ce secretarul de stat american Antony Blinken şi secretarul apărării Lloyd Austin au vizitat ieri seara Kievul, americanii promiţând încă un ajutor de 713 milioane de dolari pentru nevoile militare ale Ucrainei şi pentru alte state din regiune care au ajutat Ucraina.

Şeful Pentagonului a declarat, la finalul vizitei, că Ucraina poate câştiga războiul împotriva agresiunii ruseşti dacă are "echipamentele şi suportul necesare".

Lloyd Austin a precizat însă că, având în vedere că SUA nu au trupe pe frontul din Ucraina, nu pot urmări exact care este traseul armelor şi al echipamentelor militare transferate ucrainenilor şi a abordat acest subiect în discuţiile cu Volodimir Zelenski, pentru a se asigura că situaţia este monitorizată.

Oficialul american a mai spus, potrivit BBC, că modul în care se desfăşoară războiul a evoluat, iar Ucraina ar avea nevoie de tancuri şi de arme cu rază lungă de acţiune.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Acum cateva zile am afirmat ca omenirea este in pragul unui nou razboi mondial,care daca ar avea loc,ar duce la distrugerea planetei. Am sa explic de ce cred acest lucru. Sa ne aducem aminte,cum au pregatit rusii atacarea Ucrainei,desi teroristul putin,sustinea ca masarea de trupe la granita cu ucraina nu reprezinta decat niste manevre militate. Unele tari,stiau dinainte ca rusii vor ataca Ucraina insa au lasat ca acest lucru sa se intample fara a incerca sa discute cu nebunul de la moscova. Nu a trecut mult si teroristul Putin a trecut la distrugerea unor intinse teritorii ucrainiene si la uciderea a zeci de mii de civili nevinovati. Ba mai mult,vazand ca armata rusa are mari pierderi armata rusa s-a dedat la uciderea unor civili nevinovati cu o cruzime demna de niste salbateci. Cum erea si normal,tarile din aproape din intreaga lume,au condamnat atrocitatile comise de armata rusa si au ajutat armata ucrainiana cu specialisti militari si mai ales cu armament,lucru care l-a infuriat asa de tare pe Terorist incat acesta a trecut la amenintari fatise cu folosirea armamentului sau impotriva lor. Tinta principala ,a fost insa America,care a continuat sa fie varful de lance al tarilor care au trecut la sanctiuni dure din punct de vedere economic,dar mai ales cu trimiterea de armament sofisticat ucrainienilor. TERORISTUL,a reactionat imediat si i-a dat un semnal americii,prin lansarea rachetei hipersonice "satan",spunand ca aceasta racheta poate lovi orice tara de pe glob,care are o putere nucleara teribila. Ba mai mult,TERORISTUL a ordonat armatei sa amplaseze astfel de rachete,la polul nord de unde poate lovi America fara probleme. Pun o intrebare de bun simt la care astept niste raspunsuri competente,iato: Acum cand armata ucrainiana se lupta de la egal la egal cu armata rusa,cand se vede cu ochiul liber ca rusia intra intr-o criza economica si sociala puternica,cand cetatenii rusi incep sa nu fie deacord cu razboiul lui putin si ies pe strazi in numar mare,coroborat cu unele informatii cum ca putin ar fi foarte bolnav,ar putea sa imi spuna cineva cine il poate opri pe putin sa atace America cu arma nucleara.? El,nu prea mai are nimic de pierdut,oricum soarta lui v-a fi cea a CRIMINALILOR de razboi si dupa atrocitatile comise de armata sa in ucraina,intr-un moment de nebunie,poate sa apese oricand butonul nuclear.Raspunsul americanilor si al aliatilor sai,v-a fi la fel de ucigator ca cel al lui putin si iata cum viata si globul pamantesc ar disparea. La acest lucru se gandeste cineva.? Eu,cred ca acest lucru este posibil si la fel cu actiunile premergatoare atacarii ucrainei nu sunt indepartate,acest lucru se poate intampla in proportie de 60-70 %.Oare incotro se indreapta omenirea ,spre pieire cumva.?

    1. Un lucru care trebuie sa ingrijoreze si mai mult omenirea,este faptul ca CHINA,in diferendul cu America referitor la TAIWAN, este foarte apropiata de Rusia si ameninta si ea America cu actiuni militare impotriva Americii. Oare ce s-ar intampla daca cele doua armate ale Rusiei si Chinei ar incepe un conflict cu America. Atunci,probabil ca chiar ar veni sfarsitul lumii. Dupa cum reactioneaza China fata de razboiul dus de rusia in ucraina,acest lucru este foarte plauzibil,DOANE FERESTE.!

      Oare ce s-ar intampla daca SUA nu si-ar mai baga coada in Taiwan?Ar fi foarte bine!

      Ar fi foarte bine daca nici China nu si-ar baga coada in Taiwan.

    Ce sa fa.ca si rusii? Se milogesc la americani

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb