Ruşii au atacat Severodoneţk din patru direcţii diferite şi au trimis în luptă "Terminatorul"

G.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 22 mai 2022

Ruşii au atacat Severodoneţk din patru direcţii diferite şi au trimis în luptă "Terminatorul"

Rusia a intensificat ofensiva în Donbas, context în care Ucraina a exclus posibilitatea de a accepta un armistiţiu cu Rusia şi a respins ideea de a încheia un acord cu Moscova care să implice cedarea de teritorii, informează Digi24.

Preşedintele Volodimir Zelensky spune că în prezent 700.000 de apărători ai Ucrainei luptă în toată ţara împotriva invadatorilor ruşi. Între timp, în zonele eliberate din Harkov, oamenii se întorc la casele lor, dar unii mai găsesc doar pereţi găuriţi şi clădiri distruse.

Rusia a interzis intrarea în această ţară pentru 963 de cetăţeni americani, printre care preşedintele SUA Joe Biden şi secretarul de stat Antony Blinken, în replică la sancţiunile impuse de SUA.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Orasul asta trebuie sa fie in apropiere de Moscova acolo unde se duc acum bataliile de cand ucrainienii i-au impins pe rusi sa se retraga.

    1. E la 100 de km de granita rusa, in Ucraina, cam atat a putut a doua armata a lumii in 3 luni. Si, inca nu l-au cucerit desi spune lumea ca aici lupta ii avantajeaza ca terenul este plat si le este familiar. Mai au 1000 de km pana la granita de vest a Ucrainei, un fleac in 3 zile ii fac praf.

      Ai demonstrat ca stii sa masori distanta dintre doua puncte, acum demonstreaza ca stii sa calculezi si aria. Sa zicem ca este un dreptunghi iar latura mica este egala cu acei 100 km iar latura lunga este data de lungimea granitei dintre cele doua tari.... 1900 km. Aria este?

      190 000 kmp. Pare putin. 

      Aria UK: 200 000 kmp 

      Aria Romaniei: 238 000 kmp 

      Aria Italiei: 300 000 kmp 

      Aria Ungariei: 93 000 kmp 

      Aria Poloniei: 312 000 kmp 

      Da, armata rusa a cucerit o tara precum UK sau ca Romania, doua treimi din Italia sau Polonia sau doua Ungarii. Asta cu doar 150 000 de militari. Deci fiecare militar a eliberat mai bine de 1 kmp invingand doi militari ucrainieni in acest proces. 

      Si cu cati militari ati mai ramas dupa trei luni de razboi_ 30000 sunt deja ingrasamant si tot pe atatia si-au tras un glont in picior sa plece acasa:-)...In curand te incorporeaza si pe tine:-)

      ...

      Fa calcule de arii dar tine cont unde sunt situate acele arii, langa granita, ca atat poate logistica rusilor deocamdata.

      Pentagonul scrie ca Rusia si-a mentinut aproape intacte capabilitatile militare in Ucraina dupa aceste aproape 90 de zile. Du-te si contrazice-i pe ei.

    Ukraina este in genunchi.. E o chestiuna de timp pana Russia sterge Ukraina de pe harta...

    1. ...

    Este foarte clar ca Rusia si-a folosit statutul de mare putere pentru a ataca Ucraina . In acelasi timp nu trebuie sa fim aburiti asuora situatiei de pe teren-orasul Severodonetzk este practic incercuit si in acest moment se pare ca ucraienienii nu au posibilitati de contraofensiva.

    1. Ucrainienii sunt praf si pulbere, rusii inainteaza greu ca le intra praful si pulberea asta in ochi si le infunda filtrele la supermasinile de razboi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

03 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2871
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9089
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.4655

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb