Safetech Innovations raportează o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei la nivel individual în primele 9 luni din 2023

T.B.
Piaţa de Capital / 7 noiembrie 2023

Victor Gânsac, Preşedinte Consiliu de Administraţie şi CEO al Safetech Innovations

Victor Gânsac, Preşedinte Consiliu de Administraţie şi CEO al Safetech Innovations

Safetech Innovations (BVB: SAFE), companie românească de securitate cibernetică listată la Bursa de Valori Bucureşti, cu birouri în Bucureşti, Londra şi Abu Dhabi, raportează, la nivel individual, o cifră de afaceri de 20,1 milioane de lei, în scădere cu 4% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi un profit net de 5,9 milioane de lei, o apreciere cu 13% comparativ cu primele nouă luni din 2022, se arată într-un comunicat al Safetech, remis redacţiei.

Potrivit sursei menţionate, "Într-o lume în care ameninţările cibernetice evoluează constant, principalul nostru obiectiv rămâne furnizarea de servicii şi soluţii de securitate cibernetică la cele mai înalte standarde pentru a proteja interesele clienţilor noştri. Rezultatele financiare înregistrate în primele nouă luni din 2023 reflectă o aliniere strategică a companiei noastre la cerinţele pieţei, precum şi la necesitatea constantă de inovaţie în faţa unui peisaj ameninţător aflat în continuă schimbare. Creşterea înregistrată la nivelul profitului net demonstrează eficienţa operaţională şi relevanţa serviciilor şi soluţiilor noastre pentru clienţii actuali şi potenţiali. Această evoluţie, alături de extinderea portofoliului de clienţi şi parteneri în primele nouă luni ale acestui an, reprezintă un semn clar că suntem pe drumul cel bun în ceea ce priveşte continuarea dezvoltării Safetech Innovations, fiind pregătiţi să valorificăm oportunităţile din piaţa locală şi globală pentru a genera valoare adăugată pentru acţionarii noştri", a declarat Victor Gânsac, Preşedinte Consiliu de Administraţie şi CEO al Safetech Innovations.

În ceea ce priveşte cifra de afaceri la nivel individual, în primele nouă luni din 2023, serviciile de securitate cibernetică au contribuit cu 47% la cifra de afaceri totală, iar implementarea soluţiilor de securitate cibernetică cu 53%. În perioada analizată, compania a adăugat în portofoliu 12 clienţi noi în România, transmite compania.

În cadrul entităţii din Marea Britanie, unde Safetech Innovations deţine o participaţie de 67%, în primele nouă luni ale anului, activitatea a fost concentrată pe promovarea şi vânzarea serviciilor companiei la nivel local şi realizarea de parteneriate, informează sursa citată. Totodată, la finalul lunii septembrie, compania din Marea Britanie a fost primită în Acceleratorul Guvernului Britanic Cyber Runway, derulat de Centrul de Inovare în Cybersecurity, Plexal, menţionează compania. Acest program va determina o dezvoltare a relaţiilor cu diverşi jucători guvernamentali şi privaţi, dezvoltarea Centrului de Operaţiuni de Securitate (SOC) şi a produselor companiei, dar şi vizibilitate sporită în faţa grupurilor de investitori din acest ecosistem, conform Safetech. Programul generează credibilitate pentru participanţi şi susţinere în dezvoltarea bazei de clienţi şi parteneri, se mai arată în comunicat.

Safetech Innovations este listată pe Piaţa Principală a Bursei de Valori Bucureşti începând cu data de 6 februarie 2023 şi se tranzacţionează sub simbolul SAFE, arată datele comunicatului. În prezent, compania are o capitalizare de piaţă de aproximativ 175 milioane de lei, informează sursa citată.

Opinia Cititorului ( 25 )

  1. Dupa trecerea pe BVB avem asa:

    -fara raportare consolidata,era 'greu sa consolideze o entitate UK fara profituri si cheltueieli 1 milion GBP(apropo daca scadem astea ne da babeste,desigur nu foarte exact,ca la nivel consolidat SAFE e pe undeva pe 0 la profit) 

    -fara Mesaj CEO 

    -fara rectificare buget in conditiile in care sunt la ani lumina de ce au estimat 

    CA estimata individual 44 milioane,au facut pe trimestre asa T1 -6,T2-7,5 si T3-6,5 Total 20,stim textele cu T4 cel mai bun insa stim si povestea cu Mos Craciun,tot la final de an 

    CA estimata consolidat 58 de mil asta e si mai tare ca in UK nu au venituri

    Oare cum se face ca astea crema recomandarilor,pompate furibund de consultantul Cornerstone vin cu asemenea surprize fara sa anunte nimic de-a lungul raportarilor trimestriale?Adica SAFE,BNET,NRF,CODE,AG toate,dar toate din 'crema' sa arunce petarda mult dupa ce treburile negative s-au intamplat? 

    1. lipseste HAI care a realizat azi dimineata ca are pierderi vreo 40% din cifra de afaceri

      daca nu intelegi afacerile mici stai pe alea mari si nu mai tot comenta aiurea

      deja sunt pe piata principala nu mai sunt mici de cand au plecat de pe AERO.

      pe piata principala ai alte reglementari mai stricte care trebuie respectate nu cum este pe AERO. 

      suzana crem la crem.

      nu cumva a incurcat antetul firmei? 

    suuuuuperrr H1 crestere 26% devine scadere 4% la Q1-Q3

    oare au uitat sa ne anunte si pe noi ca se indreapta in directia gresita?!?!?

    sigur sigur nu are legatura cu fondatorii care au descarcat cate 5% rastimp 

    Asta cica era companie growth care cica justifica 300 mio ron capitalizare,o tempora,o mori.Acu e 175 cand ea incaseaza 20 in trei sferturi de an.Inca una la lista de aupraevaluate enorm deschisa de TRP,BVB,M.

    pur si simplu, fatza lui Gansac nu-mi prezinta incredere.

    Si are si ochi albastri, mai are un pic si-si scoate si epoletii la iveala. 

    Si restul sunt detalii...

    Raportare semestrul 1

    Profit individual 3,886 M lei Cheltuieli UK egale cu pierdere neta UK 3,217 M lei Rez Net consolidat 1,487 

    Raportare azi Trimestrul 3 

    Profit individual 5,890 M lei Cheltuieli UK se trece doar ca sunt 967k pounds egal aproximativ 5,5 M lei pus la curs de azi Cum nu au venituri zic ei punem la fel ca la semestru ca Pierdere UK =Cheltuieli adica 5,5 M 

    Respectand stric formatul raportarii semestriale avem profit individual Trimestrul 3 de 5,890-5,5=0,389 M lei.Plus minus pe o consolidare simpla si simplista cat timp o facem dupa ureche ca SAFE e total opaca am avea practic 0 Zero profit consolidat la zi.Sau 1 M lei ca sa punem ca de mult in plus. 

    Cam asa arata SAFE la zi daca ar raporta cinstit!

    Exista cineva sa-i intrebe de sanatate ca sa nu faca investitorii tot felul de cercetari sa vada pozitia financiare reala a unui emitent? 

    1. PARDON ............. NU E 1890 !!!!!!!!!!!!!! E ..... 1790 !!!!!!!!!!!!!!! LUA-TI NOTA !!!!!!!!!!!!!!!!!! BURSA TICALOASA DIN STATELE UNITE ale AMERICII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Incet incet se separa adevaratele companii solide si profitabile de cele visatoare.

    SNP, SNG, TLV, DIGI, TTS vs. M, SAFE, BVB, TRP 

    1. NRF si HAI, unde le incadrezi? nu mai zic de REIT,RKOT,GSH, ADISS, FRB.....

      tot in dreapta :) sunt mult mai multe supraevaluate decat subevaluate in RO

      sa nu uitam de BNET,Claim si altele care dau citate din carti.

    Cum se face ca o firma care se promova intens si era promovata si de altii ca perla bvb nu ofera o raportare minim acceptabila despre situatia generala consolidata,nu ofera nimic la nivel de perspectiva imediata in contextul in care a prognozat incasari in crestere fantastica si cu putine saptamani inainte de finalul anului are scadere chiar......deodata investitorii nu mai merita sa afle nimic,reprezinta doar spectatori.CEO se adreseaza cu o fraza intr-un comunicat in loc sa se adreseze in cadrul legal al Raportarii rezultatelor desi pana acum o facea mereu..Daca si SAFE se deda la asemenea comportament e cam clar...

    1. parca zf a facut vrei 7 articole despre cum a ajuns fiisa unuia din bord milionara peste noapte, cand ea posta senina pe iff hey ce parere aveti de aceasta noua companie? ati auzit de ea? lool

      indica alta tara cu asf functional in care fiica Cfo-fondator iese sa se bata cu caramida n piept ce tare e ea ca a luat in plasament si a facut speculatii pe emitentul probabil parte din masa succesorala, candva!

      pai lucrurile care debuteaza asa nu au cum se termina decat in halul asta de raportari in care se trunchiaza informatia financiara cu prezentari in fiecare trimestru dupa standardul in care da mai bine 

    Domnule Gansac,spuneti oamenilor ca cresterea de 13% a profitului e de fapt de 0,7 M si vine exclusiv din scaderea cu 0,6 M a Ch.cu amortizarea.Sa nu lasati impresia ca ati devenit mai profitabili din operatiuni in scadere.

    1. corect.

    Ca SAFE a dezamagit la Q3. Nu vad nici eu cum sa reuseasca sa se tina de BVC si de aceea nu inteleg de ce nu au venit cu o rectificare.

    Dar, hei, poate ma insel si ramanem toti cu gura cascata (in sesn pozitiv) dupa raportarea anuala! Oricum, eu nu vand deocamdata. 

    1. florinel comanel ne dai si noua un pontel?

      Defapt astia multii care comenteaza naprasnic sunt toti la cumparare cu ordinele alea mari, aparute de curand. Oamenii si-au pregatit bibe terenul sa sperie necunoscatorii.

      stai linistit ca nu cumpara nimeni la preturile astea si cu asa supraevaluare ca o vedem si mai jos la ce profit a anuntat.

    safe parca se ocupa cu securitate cibernetica nu cu firewall la transparenta&vorporate governance

    Pana la urma poate spune cineva daca SAFE are profit si cat e?Daca ei tot nu vor sa dea cifrele globale si le convine doar pe Individuale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb