Schimbare de management la Somfy România şi Republica Moldova

F.D.
Companii / 14 noiembrie 2023

Virgil Lixandru, Sales Manager Somfy România şi Moldova

Virgil Lixandru, Sales Manager Somfy România şi Moldova

Somfy România anunţă schimbări la nivel de management începând cu 1 ianuarie 2024, moment în care Vlad Rovo, actualul Country Manager Somfy România şi Republica Moldova va preda conducerea către Virgil Lixandru, Sales Manager Somfy România şi Moldova, alături de care a planificat şi implementat acţiunile de dezvoltare a afacerii, conform unui comunicat de presă al companiei.

Începând cu 1 Ianuarie 2024, Vlad Rovo se va alătura echipei globale de Sales Excellence din cadrul Somfy Group, unde va fructifica experienţa acumulată în cei peste 17 ani de activitate, pentru a implementa proiecte de digitalizare cu rol transformaţional în activitatea echipelor de vânzări ale filialelor grupului.

În perioada 2017 - 2023, sub managementul lui Vlad Rovo, compania a regândit abordarea locală, prin inaugurarea de noi puncte de lucru, extinderea acoperirii în teritoriu şi modificarea fluxurilor logistice, a lansat pe piaţa locală soluţiile de casă inteligentă, precum şi tehnologia IO-homecontrol, game de produse inteligente pentru supravegherea video şi controlul temperaturii, două programe în care au fost înrolaţi partenerii specializaţi - Somfy Expert şi Lead Management şi a aderat în organizaţii cu focus pe eficienţă energetică.

Astăzi, compania şi-a triplat cifra de afaceri, înregistrând 21,5 milioane de lei în anul 2022, are peste 4.000 de locuinţe inteligente care sunt conectate prin platforma Somfy şi peste 30.000 de dispozitive pe care acestea le controlează: sisteme de umbrire, automatizări de acces, senzori, termostate, camere video şi echipamente compatibile de la parteneri industriali, conform datelor la nivel de Grup.

"Sunt mândru să las în urmă o echipă unită şi bine pregătită, alături de care am construit o companie solidă, un business de trei ori mai mare astăzi faţă de momentul preluării, cu o infrastructură modernă şi un grad ridicat de digitalizare, cu programe de loializare şi de marketing pentru reţeaua de parteneri, cu procese şi politici comerciale clare şi transparente şi, nu în ultimul rând, cu un brand awareness crescut în rândul consumatorilor. Virgil a fost alături de mine în ultimii ani şi am convingerea că, sub îndrumarea lui, echipa Somfy România va continua şi va accelera această poveste de succes, contribuind la creşterea gradului de siguranţă, confort şi eficienţă energetică a locuinţelor din România, într-un moment în care sustenabilitatea nu mai este o opţiune, ci un imperativ", a declarat Vlad Rovo, Country Manager Somfy România şi Moldova.

Din noua sa poziţie, Virgil Lixandru va prelua, pe lângă responsabilităţile curente, şi departamentul customer service, urmând să raporteze la nivel regional către Martin Salome - Business Unit Manager Baltics & România, conform noii structuri organizaţionale a companiei franceze.

Începând cu anul viitor, Virgil Lixandru va coordona pe piaţa din România o echipă de 8 persoane, alături de care va continua creşterea cifrei de afaceri, va consolida şi dezvolta portofoliul de clienţi şi proiecte, urmărind să întărească poziţia de lidership a companiei şi să implementeze viziunea şi valorile grupului: inovare constantă, centrarea pe client, bunăstarea echipei, sustenabilitate şi excelenţă.

"Sunt onorat să preiau conducerea operaţiunilor Somfy România şi Moldova şi voi continua eforturile de creştere şi evoluţie ale companiei alături de colegii mei, adaptându-ne constant la provocările industriei în continuă transformare. Concret, urmăresc să ne menţinem o creştere profitabilă, să ne întărim relaţiile cu partenerii de business, să continuăm digitalizarea proceselor, să aducem sustenabilitatea în toate zonele companiei, să creştem echipa şi să integrăm tehnologiile şi soluţii inteligente Somfy în cât mai multe proiecte rezidenţiale şi comerciale", a declarat Virgil Lixandru, Sales Manager Somfy România şi Moldova.

În ultimii 4 ani, Virgil a coordonat vânzările companiei din poziţia de Sales Manager Romania & Rep. Moldova, contribuind la dezvoltarea parteneriatelor stabile şi de încredere cu clienţii Somfy, dar şi la creşterea proiectelor comerciale de pe plan local.

Înainte de a se alătura companiei Somfy, acesta a acumulat o experienţă de aproximativ 15 ani în vânzări, business development şi marketing în cadrul mai multor companii din industrie.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb