SCHIMBĂRI LA CONDUCEREA IHUNT Vlad Mihai Hristea îi ia locul lui Cezar Stroe în funcţia de director general

ANDREI IACOMI
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 31 octombrie 2022

Vlad Mihai Hristea îi ia locul lui Cezar Stroe în funcţia de director general

Cezar Stroe rămâne preşedintele companiei

Consiliul de Administraţie al iHunt Technology (HUNT) la numit, în şedinţa din 27 octombrie, în funcţia de director general al companiei pe Vlad Mihai Hristea în locul lui Cezar Stroe, care va rămâne preşedintele Consiliului de Administraţie şi se va concentra pe dezvoltarea companiei, se arată în raportul retailer-ului online şi producătorului de telefoane mobile publicat la Bursa de Valori Bucureşti (BVB).

Vlad Mihai Hristea se află în echipa iHunt încă de la înfiinţarea companiei, ocupând funcţia de director general adjunct. "Îmbinând interesul pentru marketing cu vocaţia managerială, Vlad a contribuit într-o măsură importantă la dezvoltarea organică accelerată a iHunt din ultimii ani. Cu o capacitate managerială dovedită după şapte ani în prima linie executivă a iHunt Technology Import-Export, Vlad Mihai Hristea preia funcţia de director general al societăţii începând cu dată 1 noiembrie 2022", se arată în raport.

Conform informaţiilor disponibile pe Linkedln, Vlad Hristea este absolvent de Marketing al Universităţii Româno-Americane din Bucureşti.

Cezar Stroe, care rămâne preşedintele companiei, pe lângă faptul că se va concentra pe dezvoltarea iHunt, la nivel executiv se va focaliza pe strategia de dezvoltare a afacerii şi pe managementul relaţiilor cu partenerii chinezi care să asigure relevanţă şi atractivitatea portofoliului de produse ale societăţii, potrivit raportului de la BVB.

"Decizia Consiliului de Administraţie va conduce la o mai bună delimitare în repartizarea atribuţiilor şi responsabilităţilor la nivelul managementului de vârf şi va înlesni valorificarea promptă a noilor oportunităţi strategice, printre care se numără energia verde, robotica şi integrarea de noi gadgeturi în aplicaţia iHunt Home. În momentul de faţă există fabrici care sunt interesate de un parteneriat iHunt pentru exploatarea de noi proiecte în domeniile menţionate", se mai menţionează în document.

Pentru primele şase luni ale anului, iHunt Technology a raportat venituri din exploatare de 24,4 milioane de lei, cu 17,5% peste cele din prima jumătate a anului trecut, dar un profit net de 1,89 milioane de lei, cu 29,2% mai mic decât cel din primele şase luni ale lui 2021.

Cezar Stroe deţine 51% din retailerul online şi producătorul de telefoane mobile, companie a cărei evaluare bursieră se ridică la aproape 40 milioane de lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb