Schneider Electric a creat un nou Calculator de decarbonizare a clădirilor

A.D.
Comunicate de presă / 10 octombrie

Sursa foto: Schneider Electric

Sursa foto: Schneider Electric

Schneider Electric a creat un nou Calculator de decarbonizare a clădirilor, un instrument online inovator, care oferă posibilitatea proprietarilor şi administratorilor de clădiri să testeze şi să exploreze rapid o gamă de măsuri de conservare a energiei şi reducere a amprentei de carbon (ECCM).

Pe măsură ce presiunea creşte pentru a îndeplini obiectivele de decarbonizare, această soluţie le permite utilizatorilor să evalueze şi să prioritizeze eficient scenariile de modernizare, ajutându-i să navigheze în complexitatea echilibrării costurilor şi emisiilor cumulate de acum până în 2050 pentru a-şi defini cea mai bună strategie către net zero, se arată în comunicatul primit la redacţie.

Cu un dataset de aproape 500.000 de modele de performanţă a clădirilor, care acoperă diferite tipuri de clădiri, dimensiuni şi zone geografice, Calculatorul de decarbonizare a clădirilor permite utilizatorilor să evalueze rentabilitatea investiţiilor în măsurile de tip ECCM şi să compare planurile lor de decarbonizare cu valoarea potenţială a amenzilor sau cu evaluările de risc din Carbon Risk Real Estate Monitor (CRREM).

"Pe măsură ce cerinţele de reglementare devin tot mai riguroase, în special în oraşe precum New York şi Boston, precum şi în ţări precum Franţa şi Marea Britanie, Calculatorul de decarbonizare a clădirilor este un instrument consultativ foarte util, care încurajează conformarea cu cerinţele locale, oferind în acelaşi timp o cale clară pentru îmbunătăţiri operaţionale", a declarat Mike Kazmierczak, Global Vice President of Digital Energy la Schneider Electric.

"Acest instrument digital inovator este conceput pentru a ajuta proprietarii şi operatorii de clădiri să reducă emisiile, să-şi îmbunătăţească eficienţa energetică şi să reducă costurile operaţionale, ceea ce va ajuta în cele din urmă proprietarii să accelereze acţiunile şi să crească rata cu care clădirile sunt modernizate, " a adăugat el.

O analiză recentă a unui proiect mare de modernizare a unui birou din Boston a folosit calculatorul şi a ajuns la economii estimate de energie de 3,7 milioane USD şi potenţiale amenzi evitate în valoare de 1 milion USD în următorii 10 ani, obţinând un interval de rentabilizare a investiţiei de şapte ani.

Soluţiile propuse în urma analizei au inclus instalarea de sisteme moderne de management al clădirilor, software de monitorizare a energiei, upgrade-uri la LED-uri şi integrarea sistemelor fotovoltaice cu cele de stocare a energiei în baterii şi microreţele.

Calculatorul este rezultatul unei colaborări cu JLL, o companie globală de top în real estate şi investiţii, şi C.scale, o companie deţinută de firma de arhitectură EHDD din San Francisco.

JLL realizează modele de performanţă a clădirilor, iar C.scale lucrează îndeaproape cu Schneider Electric la modele de învăţare automată pentru a determina soluţiile de măsuri de mediu ca scară şi timp.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5521
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2944
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9517
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.9182

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
hipo.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb