Schneider Electric finalizează achiziţia EcoAct

S.B.
Companii / 2 noiembrie 2023

Schneider Electric finalizează achiziţia EcoAct

Schneider Electric a anunţat că, în urma negocierilor exclusive cu Atos Group, începute pe data de 3 iulie 2023, a finalizat achiziţia EcoAct SAS ("EcoAct"), lider internaţional în consultanţă climatică şi soluţii net zero, cu sediul în Paris, Franţa. Finalizarea tranzacţiei urmează consultării cu organele relevante de reprezentare a angajaţilor şi aprobării autorităţilor de reglementare competente, informează news.ro.

Achiziţia reprezintă reunirea a două organizaţii de top pentru a accelera soluţiile de business care oferă valoare reală atât pentru climă, cât şi pentru clienţi. Portofoliul EcoAct de produse şi servicii net zero şi bazate pe natură, inclusiv consultanţă, instrumente de date climatice şi dezvoltarea de proiecte de compensare a emisiilor de carbon, va extinde şi accelera businessul global de sustenabilitate al Schneider Electric, un furnizor de top de servicii de consultanţă în domeniile managementului energiei, eficienţă energetică, energie regenerabilă şi achiziţii sustenabile, consultanţă pentru sustenabilitate şi net zero, risc climatic, comunicare privind sustenabilitatea, raportare şi comunicare a informaţiilor relevante.

Unirea celor două organizaţii extinde capacităţile Schneider Electric de a oferi soluţii end-to-end care ghidează organizaţiile în procesele de transformare net zero şi nu numai. Serviciile de consiliere ale companiei sprijină dezvoltarea strategiei de sustenabilitate şi stabilirea obiectivelor până la decarbonizare incluzând scope 1, 2 şi 3, îmbunătăţite de portofoliul său de instrumente digitale şi de gestionare a datelor condus de AI.

Schneider Electric şi Atos Group au stabilit o bază pentru un parteneriat strategic privind decarbonizarea, combinând expertiza în tehnologie şi sustenabilitate pentru a construi produse şi soluţii care îmbunătăţesc progresele clienţilor lor către zero net.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb